Efteling met baby

Efteling met baby

Wil je met het hele gezin, inclusief baby, een dagje naar het pretpark? Dat vergt enige voorbereiding. Wil jij weten hoe je dagje pretpark met een baby zo feilloos mogelijk kunt laten verlopen? Lees dan gauw verder, wij hebben de beste tips voor een dagje pretpark met een baby op een rijtje gezet. Hieronder kom je meer te weten over het bezoeken van de Efteling met een baby.

Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

  • Het grootste en leukste attractiepark van NL

  • Vele bijzondere attracties

  • Verschillende shows

  • Tal van bijzondere overnachtingen


  • Bekijk hier de prijzen >>

Naar de Efteling met een baby?

Met een baby naar de Efteling
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/allerkleinsten

De keuze van het park
Het belangrijkste is om een goede keuze te maken qua pretpark. Er zijn veel verschillende pijlers waar je rekening mee moet houden. Wil je niet een lange tijd met de baby in de auto rijden? Kies dan een pretpark dat dicht in de buurt is. Zijn jouw andere kinderen ook nog jong?

Kies dan een pretpark dat meer past bij de leeftijd. Je hebt dan geen last van luidruchtige tieners en het is beter aangepast op gezinnen met jonge kinderen.

Maak een lijstje wat mee te nemen

Attracties met een babyswitch bij de Efteling
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/informatie/babyswitch

Een dagje naar het pretpark en je bent vergeten om extra luiers of een extra setje kleding mee te nemen? Dat kan een dagje naar het pretpark een echte domper gever. Zorg ervoor dat je een lijstje maakt met spullen die je meeneemt in de luiertas. Zorg er voor dat je genoeg (en nog wat meer ) luiers meeneemt, een extra setje kleding in geval van nood en voldoende flesjes. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Een dagje naar het pretpark met een baby? Het is flink aanpoten en veel voorbereiden, maar het is het zeker waard. Geniet van een leuk dagje uit met het hele gezin. Leg ook de mooiste momenten vast en maak er een fotoalbum, mok, of bijvoorbeeld een tegeltje maken met 1 van deze afbeeldingen.

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.