Pretparken Gelderland

Eigenlijk zijn er in vrijwel iedere provincie wel leuke pretparken te vinden. Zoek je leuke attracties in Gelderland omdat je daar op vakantie gaat? Welke pretparken en andere uitjes vind je zoal in deze provincie? Bekijk hieronder de pretparken in Gelderland.

Overzichtskaart:

Pretparken en uitjes in Gelderland

  • Burgers’ Zoo in Arnhem

Een prachtige dierentuin die je zeker een keer bezocht moet hebben. Hier leven dieren bijna echt zoals in de natuur en dan komen ze het beste tot hun recht en zie je ze zoals ze in het wild horen te zijn. Dit park kun je ook prima ’s avonds bezoeken, want het is verlicht. Voor kinderen is zeker de Jungle een absolute aanrader.

Julianatoren
(Bron: https://www.julianatoren.nl/)

Een leuk pretpark voor de hele familie. Middenin de bossen van de Veluwe. Er zijn veel attracties en ook een aantal shows en voorstellingen. Voor kleine kinderen zijn er eenvoudige attracties en een paar leuke speeltuintjes. Oudere kinderen komen aan hun trekken in de meer spannende attracties.

Apenheul in Apeldoorn

De Apenheul is niet te vergelijken met een dierentuin. Je vindt hier voornamelijk apen en dat is niet het enige. Je komt heel dicht in aanraking met deze dieren. Voordat je het weet, zit er eentje op je schouders. Een educatief, spannend en gezellig dagje uit. Je leert hier van alles over de verschillende apensoorten. De gorilla’s zal je niet los aantreffen, maar ze zijn zeker te bewonderen in dit park.

  • Amusementspark Tivoli in Berg en Dal

Vooral erg leuk voor kinderen die jonger zijn dan 12 jaar. Voor jonge kinderen zijn een aantal attracties zeker spannend. Dat wordt gillen en zweten in de achtbaan. Een regendagje is geen enkel probleem, want ook binnen kun je je goed vermaken in dit pretpark.

  • Dolfinarium in Harderwijk

Welk kind houdt nu niet van dolfijnen? Slimme, prachtige en aaibare dieren. In het Dolfinarium komen ze erg dichtbij! In dit park maak je ook kennis met zeeleeuwen, roggen, walrussen en bruinvissen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.