Overnachten in de Efteling

Overnachten in de Efteling? Dat kan zorgen voor een geweldige ervaring! Door een dagje in de Efteling waan je je in sprookjesachtige sferen. Heel begrijpelijk als je dit heerlijke gevoel nog even vast wilt houden. Gelukkig hoef je na een dag in de Efteling nog niet naar huis. Je kan er gerust een nacht en dag aan vastplakken. Overnachten in de Efteling klinkt niet alleen magisch, er is alles aan gedaan om je een echte droomnacht te bezorgen.

Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

 • Het grootste en leukste attractiepark van NL

 • Vele bijzondere attracties

 • Verschillende shows

 • Tal van bijzondere overnachtingen


 • Bekijk hier de prijzen >>

Overnachten in de Efteling? Echt waanzinnig!

 • Het hotel

Als je een kamer hebt geboekt in het hotel van de Efteling, wil je misschien wel nooit meer naar huis. De kamers ademen magie en lijken ’s nachts hun sterrenstof over je uit te strooien. Elke hotelkamer heeft zijn eigen sprookjesthema. Bij de hotelkamer zitten tickets voor onbeperkt toegang tot de Efteling inbegrepen. Als je na een Duizend-en-een-nacht er weer tegenaan kan, sta je binnen vijf minuten in het park.

 • Vakantiewoningen

De vakantiewoningen zijn een soort mix van middeleeuwse taferelen, The Hobbit en Hans en Grietje. Er zijn huizen voor zes tot twaalf personen. Je verblijft in een rustige en bosrijke omgeving zo’n tien tot vijftien minuten van het park. Ook bij dit verblijf zitten de tickets inbegrepen.

 • Appartementen

Heb je altijd al in een ouderwets kasteel willen slapen? Dan zijn de appartementen wel wat voor jou. Je voelt je hier een echte jonkheer- of vrouwe. Qua luxe hoef je echter niet terug te gaan in de tijd. Er zijn zelfs appartementen met een infraroodsauna! Heerlijk om te ontspannen na een druk dagje Efteling dus. Ook hierbij zitten tickets voor het park inbegrepen, waar je in een kleine tien minuten naartoe loopt.

 • Groepen

Een weekend weg met je oude vriendengroep of met de hele familie? De Efteling heeft groepsaccommodaties voor 8, 12 en 24 personen. Ook hier heb je tijdens je verblijf onbeperkt toegang tot het park.

Plak jij de volgende keer een nachtje aan je bezoek aan de Efteling vast?

Overnachten bij de Efteling geeft je de kans écht alles van het park te zien. De Efteling is het meest populaire en grootste pretpark van Nederland. Er zijn ontzettend veel attracties voor jong en oud. Wie een dagje Efteling doet, kijkt zijn ogen uit. Het park ligt in een fraaie en groene omgeving. Het is ruim opgezet en er komen nog altijd nieuwe attracties bij.

Eigenlijk is het onmogelijk om al dit moois in één dag te bekijken. Je maakt er een extra leuk uitje van door ook een overnachting bij de Efteling te boeken.

Diverse overnachtingsmogelijkheden

Zo gevarieerd als het park is, zo gevarieerd zijn ook de mogelijkheden om te overnachten. Zoveel mensen, zoveel smaken. Je kunt helemaal kiezen welke overnachting het beste bij jou en je gezin past. Sommige accommodaties zijn heel dichtbij, andere iets verderaf. De volgende keuzes zijn mogelijk:

Wie overnacht in dit sprookjesachtige hotel hoeft maar vijf minuten te lopen naar de ingang van het pretpark. Het is een viersterrenhotel en voorzien van alle luxe. Er zijn maar liefst 20 betoverende themasuites, maar je kunt ook verblijven in een comfortkamer of junior suite. Tijdens een verblijf in het Efteling Hotel heb je onbeperkt toegang tot het park.

Vakantiepark Loonsche Land

Op loopafstand van het pretpark kun je overnachten in één van de knusse vakantiewoningen of hotelkamers. Het park ligt aan de rand van een prachtig natuurgebied en je hebt een mooi uitzicht over de boomtoppen. Tijdens je verblijf op dit park kun je ook onbeperkt gebruik maken van alle attracties in de Efteling.

Loonsche Land
(Bron: https://www.efteling.com/nl/loonsche-land)
Loonsche Land Hotel

Dit hotel heeft maar liefst 75 kamers en ligt prachtig centraal, midden in de natuur. Je kunt overnachten tussen boomtoppen of aan het water. Bij alle overnachtingen krijg je gratis een ontbijt en kun je, wanneer jij maar wilt, door de Efteling slenteren. Onbeperkte toegang tot het pretpark geeft een ontspannen en relaxed gevoel.

Vakantiepark Bosrijk

Een royaal opgezet vakantiepark op loopafstand van de Efteling. Hier kun je ontspannen aan het water en genieten van het gezellige dorpsplein. Je vindt er vakantiewoningen, appartementen en groepsaccommodaties. Uiteraard heb je ook als je hier verblijft onbeperkt toegang tot de Efteling.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden worden. Nuttig artikel? Delen stellen we erg op prijs.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

 1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

 2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.