Burgers’ Zoo


Een avontuurlijk dagje uit in Burgers’ Zoo
Hou je van een avontuurlijke dag in een leuke dierentuin? Kom dan eens langs bij Burgers’ Zoo, hier zijn diverse gebieden waar je helemaal in de sfeer van een werelddeel komt. Wat kan je allemaal verwachten?

De warme jungle in Burgers’ Zoo

Burgers' Zoo dierentuin
Bron: https://www.burgerszoo.nl/beleef-het-park/overzicht

Wil je helemaal in het element komen van een diepe jungle? Dat kan in het jungle gebied van Burgers’ Zoo. Bij binnenkomst zie je een groot gebied gevuld met tropische planten en paden met een warme, benauwde sfeer die je in het echt ook zou ervaren. Zo nu en dan zie je zelfs mooie tropische vogels voorbij komen. En er is zelfs een mooie waterval waar je foto’s kunt maken.

De droge woestijn

Naast de benauwde jungle vind je een grauw, droog woestijngebied waar diverse woestijn dieren tevoorschijn komen. Met een hele setting aan rotsen heb je een een sterke indruk van deze beesten moeten overleven.

  • Aquarium

Kom in de wereld van de zee in het aquarium gedeelte. Hier vind je een prachtige impressie van een koraalrif samen met diverse kleine en grote vissen die om jou heen zwemmen. Je krijgt een adembenemend uitzicht waar je minutenlang naar kunt kijken.

  • Savanne

Eenmaal buiten vind je nog meer diverse interessante thema gebieden waar je weer diverse soorten dieren vindt: denk aan zebra’s, leeuwen, olifanten en nog veel meer voor jou om de dag interessant te maken. Ook vind je diverse soorten apen terug die lekker gek doen.

  • Lekker spelen

Tussen het bewonderen van de mooie dieren en de indrukken door, is het tijd voor de kinderen om lekker in de diverse speeltuinen te spelen die op diverse plekken in het park te vinden zijn. Bij deze speeltuinen kan er ook lekker gegeten worden en kunnen de ouders even lekker uitrusten van de wandelingen.

Op de kaart.

Heb je een vraag, correctie of wil je iets toevoegen aan deze pagina? Reageer dan hieronder. Tevens zijn wij benieuwd naar jouw ervaring met deze dierentuin.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *