Attractie- en vakantiepark Duinrell
Attractie- en vakantiepark Duinrell

Duinrell

Attractiepark Duinrell is één van de oudste en populairste pretparken van Nederland. Gelegen in Wassenaar opent het complex al sinds 1935 zijn deuren en beschikt het over een eigen camping. Sindsdien zijn er stelselmatig attracties bij gekomen. De grote trekpleister van Duinrell is ongetwijfeld het ontzettend knap gemaakte Tikibad. Hier moet wel apart voor betaald worden al is het grote buitenbad toegankelijk vanuit het park zelf.

Bekijk hier alle informatie >>

De attracties in Duinrell

Duinrell
Bron: https://www.duinrell.nl/

Duinrell beschikt vandaag de dag over zowat 40 attracties voor alle leeftijden. De mascotte is Rick de Kikker die in het leven werd geroepen als ondersteuning voor de slogan “Duinrell, daar kikker je van op”.

De meeste bezoekers kiezen voor een dagje of een paar dagen camping gecombineerd met de vele leuke attracties binnen het park. Om maar een paar populaire attracties op te sommen:

  • De razendsnelle Falcon
  • De bruisende Waterspin
  • Familieachtbaan Dragonfly
  • Indoorspeeltuin Rick’s Fun Factory
  • Het Tikibad

Duinrell mikt dan ook vooral op een goede mix en profileert zichzelf als het park bij uitstek voor familieplezier. Voor de allerkleinsten zijn er tal van leuke kindershows en de overdekte waterspeeltuin Playa voor kinderen tot 12 jaar. Verblijf je in het vakantiepark? Dan krijg je van april tot en met oktober gratis toegang tot het pretpark zelf en krijg je twee uur gratis toegang tot het Tikibad.

Het mag dan ook gezegd worden dat er tal van arrangementen te boeken zijn voor een dagje of weekendje Duinrell. Al bij al is het een uniek concept en een uniek park in het Nederlandse landschap der pretparken.

Het Tikibad:

Het Tikibad is de grote trekpleister van Duinrell en dat hoeft niet echt te verbazen. Met maar liefst twaalf glijbanen is het Tikibad uniek in de Benelux. Dit subtropisch zwemparadijs biedt een golfslagbad, bubbelbaden, een verwarmd buitenbad en nog veel meer aan. Ben je op zoek naar de snelste glijbaan? Dan is de Cycloon exact wat je zoekt met snelheden tot en met 70 kilometer per uur.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel? Deel dit op social media.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties