Slagharen

Ontdek de mogelijkheden van het pretpark Slagharen! Slagharen is een leuk pretpark voor jong en oud, je vindt hier allerlei leuke attracties die je hele dag zullen vullen, eigenlijk kom je tijd te kort om echt alles te zien. Ontdek alvast enkele highlights van het park hier.

Bekijk hier alle informatie over het pretpark >>

De achtbanen en andere spannende attracties in Slagharen.

Slagharen
(Bron: Slagharen.com)

Er zijn diverse achtbanen voor de durfals die uitgetest kunnen worden! Zo heb je de Gold Rush (die zelfs ondersteboven gaat), De mine Train (een trein die je rondrijdt), de Enterprise (deze draait hard rond), de Ripsaw Falls (met een bootje hard naar beneden gaan in het water) en zo zijn er nog veel meer attracties te ontdekken.

Voor de spelfanaten

Midden in het park vind je een centrale straat waar je kunt lopen. Hier vind je allerlei leuke speelactiviteiten voor jong en oud. Zo kan je in arcadehallen spelletjes spelen, met bootjes varen of gewoon lekkere dingen kopen.

De lucht in?

Even bijkomen van alle wilde attracties? Ga eens lekker met de kabelbaan mee de lucht in! Je reist over een groot gedeelte van het park en ziet daardoor alle attracties nog eens terug. Zo kan je meteen alvast bedenken waar je hierna naar toe gaat. Je kunt ook in het reuzenrad of de Skytower gaan om eens alles vanuit de lucht te overzien.

Zwemmen maar!

Naast het attractiepark heeft Slagharen ook nog iets verfrissend voor je: een groot zwembad! Vooral in de zomer kan dit erg lekker zijn als het overdag toch net wat te heet voor je wordt. Je vindt hier een groot binnenzwembad met ook een gedeelte voor de kleinere kinderen. Daarnaast kan je lekker vanaf de grote glijbaan gaan of buiten op het kleine strandje liggen en/of spelen in de zon. Wat wil je nog meer?

Meer:

Correcties en tips kunnen hieronder geplaatst worden. Wat is jouw ervaring met dit pretpark? Praat mee door hieronder te reageren.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties