Slagharen


Ontdek de mogelijkheden van het pretpark Slagharen!
Slagharen is een leuk pretpark voor jong en oud, je vindt hier allerlei leuke attracties die je hele dag zullen vullen, eigenlijk kom je tijd te kort om echt alles te zien. Ontdek alvast enkele highlights van het park hier.

De achtbanen en andere spannende attracties

Er zijn diverse achtbanen voor de durfals die uitgetest kunnen worden! Zo heb je de Gold Rush (die zelfs ondersteboven gaat), De mine Train (een trein die je rondrijdt), de Enterprise (deze draait hard rond), de Ripsaw Falls (met een bootje hard naar beneden gaan in het water) en zo zijn er nog veel meer attracties te ontdekken.

Voor de spelfanaten

Midden in het park vind je een centrale straat waar je kunt lopen. Hier vind je allerlei leuke speelactiviteiten voor jong en oud. Zo kan je in arcadehallen spelletjes spelen, met bootjes varen of gewoon lekkere dingen kopen.

De lucht in

Even bijkomen van alle wilde attracties? Ga eens lekker met de kabelbaan mee de lucht in! Je reist over een groot gedeelte van het park en ziet daardoor alle attracties nog eens terug. Zo kan je meteen alvast bedenken waar je hierna naar toe gaat. Je kunt ook in het reuzenrad of de Skytower gaan om eens alles vanuit de lucht te overzien.

Zwemmen maar!

Naast het attractepark heeft Slagharen ook nog iets verfrissends voor je: een groot zwembad! Vooral in de zomer kan dit erg lekker zijn als het overdag toch net wat te heet voor je wordt. Je vindt hier een groot binnenzwembad met ook een gedeelte voor de kleinere kinderen. Daarnaast kan je lekker vanaf de grote glijbaan gaan of buiten op het kleine strandje liggen en/of spelen in de zon. Wat wil je nog meer?


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *