27 januari 2020
Dierenpark Amersfoort
Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort

Kom naar een erg leuk dierenpark waarbij je niet alleen erg veel leuke dieren tegenkomt, maar ook iets unieks hebt: een groot en spannend dinopark! En je kunt ook avontuurlijk door het park gaan door diverse leuke paadjes te klimmen en klauteren. En er valt nog meer te doen! Ga nu naar Dierenpark Amersfoort.

Informatie over Dierenpark Amersfoort.

Dierenpark Amersfoort
Bron: https://dierenparkamersfoort.nl/
  • Het dinopark

Dit maakt Dierenpark Amersfoort toch wel uniek: een mooi opgebouwd dinopark waar je dino’s tegenkomt die op echte grootte zijn nagemaakt. Wanneer je de paden bewandelt zullen sommigen zelfs tot leven komen.

In de zomer is het zelfs mogelijk om samen met papa of mama te overnachten hier. Het zal hoe dan ook een unieke ervaring zijn.

  • Vele prachtige dieren

Een dierenpark is geen dierenpark zonder vele prachtige dieren en deze vind je zeker in die uitgebreide dierenpark. Of het nu olifanten, apen of leeuwen zijn, je vindt ze bijna allemaal. Ieder diersoort heeft zijn eigen aparte gebied waar je ze mag bewonderen.

  • Met de trein mee!

Wat is er nou leuker voor de kinderen dan met een treintje door het park te rijden? Er is een speciaal station in het midden van het park waar de kinderen betaald aan boord kunnen gaan en zo alles al rijdend kunnen zien.

  • Speelgebieden

Naast de gebruikelijke looproutes kunnen kinderen ook via alternatieve avontuurlijk looproutes door het park heen gaan. Denk aan plekken waar je omhoog klautert en met de glijbaan weer naar beneden glijdt. Daarnaast zijn er ook speeltuinen waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven met vele schommels en andere leuke toestellen. Voor de ouders zijn er diverse plekken om even te relaxen en wat eten en drinken te halen.

  • Kinderboerderij

Naast de exotische dieren kan je ook tussen de boerderijdieren lopen in de kinderboerderij. Zo heb je een leuk moment waar je deze dieren kunt aaien.

Het dierenpark op de kaart.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je deze pagina nou de moeite waard om te lezen? Deel dit dan met anderen. Op deze manier kunnen wij dit artikel nog leuker en nuttiger maken.

Spread the love

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pretparken.nl

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Share the joy

Leuke attracties

Bob Efteling

Bob

Alle attracties

Laatste reacties