zo. okt 20th, 2019

Dierenrijk Eindhoven korting

Korting Dierenrijk Eindhoven

Met korting naar Dierenrijk Eindhoven?
Bij Eindhoven ligt een prachtig Dierenrijk waar je heerlijk kan spelen en ontdekken. In het Dierenrijk zijn verschillende dieren te vinden zoals de: Nandoe, Flamingo en Alpaca. Geregeld kan je aansluiten bij een voederpresentatie. Zo zie je de dieren van nog dichterbij, in hun eigen habitat. Naast het bewonderen van de dieren kan je er heerlijk spelen. Bijzonder aan de speeltuinen is, dat ze voor elke leeftijd iets unieks hebben. Er is een indoor- en outdoorspeeltuin zodat er bij elk soort weer lekker gespeeld kan worden. Naast de speeltuinen kan je ook een spannende speurtocht doen.

Kortingen bij Dierenrijk Eindhoven?

Dierenrijk Eindhoven korting
Bron: https://www.dierenrijk.nl/bezoekersinfo/prijzen/

Omdat je zonder een kaartje niet binnen komt in het park en het altijd fijn is om met korting kaartjes te kopen, geven wij hierbij een aantal tips.

  • Koop jouw kaartje via de website van het park. Op www.dierenrijk.nl vind je namelijk de mogelijkheid om kaartjes te kopen. Online krijg je (afhankelijk van welk kaartje je kiest) sowieso een paar euro korting. Aan de kassa kopen is hierdoor altijd duurder. Sneller ook trouwens, je hoeft niet meer in de rij te staan!
  • Als je lid bent van de ANWB koop je via hun site gemakkelijk kaartjes, natuurlijk ook met korting.
  • Kijk ook eens op www.dierentuinen.eu. Op deze website worden regelmatig leuke kortingen aangeboden voor dierentuinen in het algemeen waaronder voor Dierenrijk Eindhoven.
  • Wil je Dierenrijk Eindhoven vaker bezoeken? Kies dan voor een abonnement. Voor een vast bedrag per jaar kan je dan het park zo vaak bezoeken als je wil. Bij ongeveer drie bezoeken ben je al goedkoper uit met een abonnement.
  • Naast al deze tip willen we je aanraden om altijd op het laatste moment online te kijken naar acties. Zo zorg je dat je profiteert van de hoogste kortingen die op dat moment beschikbaar zijn.

Is het gelukt om tickets met korting te kopen? Dan kan het genieten van alle mooie dieren beginnen!

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *