wo. nov 13th, 2019

Dierenrijk Eindhoven plattegrond

Dierenrijk Eindhoven plattegrond

Genieten in Dierenrijk Eindhoven.
Flamingo’s, alpaca’s, ara’s, wilde zwijnen, de kraagbeer, de steppevos en een olifant. Je komt ze zomaar tegen in Dierenrijk Eindhoven. Een blik op de plattegrond van het park en je ziet dat een prachtig en uitgebreid dierenrijk gecombineerd is met heel uitdagende speelgelegenheden voor jonge en wat oudere kinderen (zowel binnen als buiten) en restaurants waar je heerlijk eet en drinkt. In Dierenrijk Eindhoven is het simpelweg ‘beestachtig genieten’.

Plattegrond / kaart van Dierenrijk Eindhoven.

Lepelaar en rode panda
In Eindhoven zie je heel veel bijzondere dieren. De nandoe bijvoorbeeld en de altijd koddige zeehondjes. De ringstaartmaki’s en de zo fraaie lepelaar en rode panda. Dierenrijk is een naam die de lading dekt. Het park is rijk aan dieren en alleen dat zou ene bezoek al meer dan waard zijn. Voor jong en iets ouders is er echter meer in de vorm van speeltuinen waar heerlijk geklommen en geklauterd kan worden. Dierenrijk Eindhoven heeft twee grote buitenspeeltuinen en een aantal indoor apenkooien. En elke dag opnieuw proberen de kinderen beter te slingeren dan de apen. Elke dag inderdaad, want Dierenrijk Eindhoven is 365 dagen per jaar geopend.

Download de Dierenrijk-app

Van wandelen, kijken, indrukken opdoen en genieten van voederpresentaties en uiteraard spelen krijg je honger. Behalve op de picknickplaatsen zijn er prima restaurants waar heerlijk gegeten en gedronken kan worden. Uiteraard kan in Dierenrijk Eindhove gebruik gemaakt worden van wifi en heel erg leuk is ook de Dierenrijk app die je download op je telefoon, heb je meteen een Dierenrijk Eindhoven plattegrond en verdwaal je dus nooit tussen alle bijzondere, indrukwekkende en grappige dieren en spannende speeltuinen.

Beste online tickets

Online tickets zijn voordeliger dan kaartjes aan de kassa en voor groepen biedt Dierenrijk Eindhoven aantrekkelijke arrangementen. Olifanten en zeehonden, klimmen en klauteren én lekker eten. Dat is Dierenrijk Eindhoven. Voor een heerlijke dag uit. Gewoon beestachtig genieten!

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *