wo. nov 13th, 2019

Dierentuin Rhenen

Dierentuin Rhenen

Dierentuin Ouwehand in Rhenen uniek door komst reuzenpanda’s.
Altijd al eens live een reuzenpanda willen zien? Plan dan snel een bezoekje naar het mooie plaatsje Rhenen. Pandasia is gebouwd in traditioneel Chinese stijl en vertelt je van alles over deze prachtige beren. Lees hieronder meer over Ouwehands Dierenpark, de dierentuin in Rhenen.

Wat is er te doen in dierentuin Rhenen

Ouwehands Dierenpark
Bron: https://www.ouwehand.nl/
 • Pandasia
  In 2017 werd dit verblijf voor 2 reuzenpanda’s geopend. Vanaf 30 mei dat jaar zijn ze te zien voor de bezoekers. Het verblijf is niet alleen bedoeld voor de panda’s, maar tegelijkertijd biedt het onderdak aan diverse andere Aziatische dieren, zoals de muntjaks en de kleine panda’s. Er zijn veel Chinese elementen zichtbaar. Een wereld op zich dus, Pandasia.
 • Berenbos
  In het berenbos leven 10 beren. Je moet vaak even goed zoeken voordat je er een aantal gevonden hebt. Deze bruine beren hebben stuk voor stuk geen mooi leven achter de rug en zijn bijvoorbeeld vroeger mishandeld. Ouwehand geeft ze nu nog een mooie en onbezorgde tijd. Hun natuurlijke leefomgeving is zoveel mogelijk nagebootst. Voor bezoekers is het leuk dat er door middel van een klim- en klauterparcours een tocht te maken is door dit bos.
 • RavotAapia
  Voor kinderen een van de leukste plekken van de dierentuin. Heerlijk om even uit te rusten voor ouders en grootouders. Klauteren, klimmen, glijden, met het zand spelen en vies worden; hier kan het allemaal.
 • Ijsberenverblijf neus aan neus
  Neus aan neus staan met een levensgrote ijsbeer, dat kan in het ijsberenverblijf. De spelende tweelingijsbeertjes houden je aandacht vast en zeker lang gevangen.
 • Academie
  Speciaal voor nieuwsgierige en leergierige mensen en kinderen. Hier kun je met eigen handen voelen hoe zo’n slang nu echt voelt aan de buitenkant. Wist je ook al dat een struisvogelei erg hard is? In de academie ontdek je het allemaal. Er is een ontdekkingstocht waarbij je kunt testen hoe groot je dierenkennis al is. Ben je al een echte kenner, dan krijg je zelfs een heus diploma!

Ouwehands Dierenpark op de kaart.Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je deze pagina nou interessant? Deel dit dan op social media, daar help je ons enorm mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *