Dolfinarium tickets
Dolfinarium tickets

Dolfinarium tickets

Tickets voor het Dolfinarium kun je het best bestellen op de officiële website van het park. Online zijn tickets namelijk een stuk voordeliger dan aan de kassa en bovendien hoef je met je toegangskaarten op zak straks niet in de rij te wachten. Na aankoop kun je de tickets downloaden en uitprinten, of zorg ervoor dat de barcode van het ticket klaarstaat op je smartphone om gescand te worden. Lees hieronder verder over de tickets en bijbehorende prijzen.

Tickets & Toegangsprijzen van Dolfinarium.

Tickets Dolfinarium
Bron: https://www.dolfinarium.nl/tickets/abonnementen/

Toegangsprijzen
Wat kost zo’n kaartje nou? Voor een ticket aan de poort van het Dolfinarium betaal je €27,50 voor volwassenen en €25,- voor kinderen. Je kunt de tickets online een stuk voordeliger bestellen.

Via de website koop je al voor €20,50 een entreeticket zonder datum. Soms heeft het Dolfinarium online een goede kortingsactie waarmee je nog meer bespaart en kun je al tickets scoren voor €16,95!

Groepstarieven
Met een grote groep kun je nog voordeliger naar het Dolfinarium. Er zijn tickets tegen het speciale groepstarief van €15,- p.p. te koop voor gemengde groepen die bestaan uit kinderen en volwassenen (minimaal 15 personen) en voor groepen senioren of mindervaliden (minimaal 8 personen). Ook basisschoolklassen kunnen online voordelig tickets reserveren. Voor slechts €9,95 per persoon (leerlingen en begeleiders) beleef je een leuke en leerzame dag met de klas.

Abonnementen

Met een abonnement kun je het Dolfinarium het hele seizoen lang onbeperkt bezoeken. Een jaarkaart kost €70,-, de VIP-pas €90,- en de familiepas €250,-. Tijdens het seizoen zijn er regelmatig aanbiedingen waarmee je een abonnement met korting aan kunt schaffen.

Extra’s

Op de website van het Dolfinarium bestel je niet alleen toegangstickets, maar ook vele leuke extra’s waarmee je je dagje uit compleet maakt. Handig is de FastPass, waarmee je de rij bij theaters en shows zo voorbij kunt lopen en er een VIP-stoel voor je is geserveerd. Ook kun je online alvast voordelig eten en drinken, souvenirs en een fotomoment of ontmoeting met de dolfijnen of zeeleeuwen bestellen.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel nuttig? Deel dit dan op social media. Op deze manier kunnen we het artikel nog beter maken.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties