Drievliet attracties
Drievliet attracties

Drievliet attracties

Fun, snelheid en avontuur voor het hele gezin bij Drievliet attracties. Een supersnelle achtbaan. Het is niet voor niets dat hij de naam Formule X kreeg. Het is ook een van de nieuwste achtbanen in Nederland. De naam Drievliet heeft alles te maken met de 3 riviertjes die op deze plek samenkomen. In 1951 begonnen als speeltuin en in de jaren daarna steeds meer uitgebreid met diverse attracties.

Een aantal van de populairste attracties in Drievliet:

Attracties Drievliet
Bron: https://drievliet.nl/vragen/attracties

Voor de kinderen

  • De Vuurtoren; het klimtoestel is duidelijk herkenbaar als vuurtoren. Dit stimuleert de fantasie en het spel van jonge kinderen. Zij kunnen hier naar hartenlust klimmen en klauteren. Er staan bankjes genoeg om het speeltoestel heen, zodat papa en mama even kunnen uitrusten.
  • Zingende Stal; in de stallen vind je allerlei verschillende dieren die een liedje voor je zingen. Zing gezellig mee. Leuk voor peuters en kleuters.
  • Draaimolen; nostalgie ten top. Zelfs opa en oma zoeken graag een plekje bij deze attractie. Met de hele familie gezellig een paar rondjes draaien.

Voor de hele familie

  • De Tijdmachine; fietsen door de lucht. Dat voelt in het begin even vreemd, de trappers ronddraaien terwijl je in de lucht hangt. De hoogte bepaal jezelf. Hoe harder je trapt, hoe hoger de tijdmachine gaat.
  • Glijbaan brigade; het is een glijbaan, maar je stapt in een boot. Via allerlei bochten suis je omlaag. De baan is 15 meter hoog en je kunt kiezen uit 3 verschillende banen.
  • Monorail; een van de oudste en bekendste attracties van Drievliet. Al aangelegd in 1968 en nog altijd leuk.
  • Jungle River; een wildwaterrivier met draaikolken en enorme watervallen. In een uitgeholde boomstam probeer je deze te trotseren.

De echte Thrills

  • De Kwal; stalen zenuwen zijn wel een vereiste om in deze spectaculaire attractie steeds over de kop te gaan.
  • Formule X; de topattractie van Drievliet die je absoluut niet mag missen.


(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=bOjjjSvSwSk)

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Vond je dit artikel nuttig? Deel dit dan op social media. Zo kunnen we de pagina nog interessanter maken.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties