Drouwenerzand openingstijden
Drouwenerzand openingstijden

Drouwenerzand openingstijden

Douwenerzand is een all-inclusive attractiepark in Drenthe. Bij de entreeprijs zit naast toegang tot de attracties ook het eten en drinken inbegrepen. Denk bijvoorbeeld aan belegde broodjes, frites, snack, fruit, frisdrank, koffie, thee en ijs. Wil je dit gezellige familiepark bezoeken? Lees hieronder meer over de openingstijden.

Bekijk hier de openingstijden >>

De openingstijden van Drouwenerzand.

Openingstijden Drouwenerzand
Bron: https://www.drouwenerzand.nl/attractiepark/contact/
  • Wisselende openingstijden

Attractiepark Drouwenerzand is geopend vanaf april tot en met oktober. Let op, in april, september en oktober is het park beperkt open.

Check voordat je afreist naar Drouwenerzand of het daadwerkelijk open is. Het park opent dagelijks haar deuren om 10.00. De sluitingstijd wisselt van 17.00 tot 18.00. In oktober sluit het park op enkele dagen pas om 21.00 vanwege Halloween. Op deze dagen is het park ‘s ochtends gesloten.

Attracties


(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=ZvwSTsejwsA)

De attracties zijn open gedurende de openingstijden van het park. Tijdens rustige dagen is het mogelijk dat 1 medewerker 2 attracties bedient. Hierdoor kan een attractie tijdelijk gesloten zijn. Dit word aangegeven bij desbetreffende attractie. Voor verschillende attracties geld een minimale lengte van 80 cm, 100 cm of 120 cm. Aan de attracties voor de allerkleinste kinderen zit soms een maximale leeftijd verbonden.

Openingstijden vakantiepark Drouwerzand

Naast het attractiepark ligt het bijhorende vakantiepark. Gasten van vakantiepark Drouwenerzand hebben gratis toegang tot het familiepark tijdens de openingstijden. Vakantiepark Drouwenerzand is het hele jaar geopend. Dit geldt echter niet voor alle accommodaties. De lodges zijn in het winterseizoen gesloten. Ook voor de camping gelden afwijkende openingstijden. De camping is geopend vanaf april tot en met oktober.

Actuele openingstijden

Wil je de actuele openingstijden weten voor een bepaalde dag of voo een bepaalde periode? Check de website van Drouwenerzand of neem telefonisch contact op. Het park is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag. In het hoogseizoen ook op zondag.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties