Efteling shop
Efteling shop

Efteling shop

Shoppen in de Efteling of online shoppen? De Efteling is niet alleen met haar attracties het mooiste en grootste pretpark van Nederland. Ook in het aantal souvenirwinkels spant dit park de kroon. In maar liefst acht winkels kun je op zoek naar de mooiste herinnering aan de Efteling. In dit artikel een overzicht van de acht superleuke winkels vol met Efteling-souvenirs:

Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

  • Het grootste en leukste attractiepark van NL

  • Vele bijzondere attracties

  • Verschillende shows

  • Tal van bijzondere overnachtingen


  • Bekijk hier de prijzen >>

De Efteling shop.

Shop Efteling
Bron: https://webshop.efteling.com/

De Bazaar
Deze mooie shop kun je bezoeken voor of na je rit in de Fata Morgana. Met 1001 souvenirs lukt het je vast om ook thuis een Oosters sfeertje te creëren.

Dromerijen

Wie uit de Droomvlucht komt, kan er niet omheen. In deze souvenirwinkel kun je helemaal losgaan. Het hangt vol met jurken, elfjes en andere leuke souvenirs. Met deze spulletjes zul je thuis vaak nog even wegdromen naar die mooie dag in de Efteling.

Efteldingen

Deze winkel mag je absoluut niet missen. Het is de grootste souvenirwinkel van de hele Efteling. Je kunt er tal van leuke en mooie Efteling-herinneringen kopen.

In den Ouden Marskramer

Wil je thuis graag ook een sprookjesboom? Dat kan! Scoor hem in deze gave souvenirwinkel, waar ook nog heel veel andere sprookjesachtige artikelen te koop zijn.

Jokies Wereld
Voor de echte fans van Jokie en Jet is er Jokies Wereld. Een groot assortiment Jokie en Jet hebbedingen ligt in deze winkel. Zo vlieg je ook thuis nogmaals de wereld rond met dit leuke duo.

Loetiek
Een prachtige winkel midden op het sfeervolle Anton Pieck Plein. Ook hier vind je tal van leuke Efteling-herinneringen om thuis te bewaren. Heerlijk om er lekker rond te struinen.

Pandadroom
Een aankoop in deze winkel is sowieso al een goed plan. Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar het Wereld Natuur Fonds. Kies uit prachtige knuffels, zoals: panda’s, leeuwen en apen.

Symbolica
Na een bezoekje aan Symbolica is het natuurlijk heerlijk om nog even te struinen tussen betoverende souvenirs. Hiermee waan je je nog even fijn in het Paleis der Fantasie.

1 reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Ik wil? De boek Omnibus heel graag hebben mama heel alle boeken winkels afgezocht en ik die dikke boek nergens bestellen kan jullie mijn helpen

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.