zo. nov 17th, 2019

Entree Toverland

Entree Toverland

Toverland is een van de nieuwste pretparken in Nederland. Gelegen nabij Venlo in Sevenum. Daar waar het park ooit is begonnen als een indoor pretpark is het nu uitgegroeid tot een van de drukst bezochte pretparken van Nederland. De meeste attracties bevinden zich nu buiten, echter kun je nog steeds binnen genieten van enkele attracties. Toverland is relatief goed bereikbaar. Het park ligt op nog geen half uurtje afstand van Eindhoven. Met het openbaar vervoer is het iets lastiger, maar niet onmogelijk. Lees hieronder over het entree van Toverland.

Entree in Toverland.

Toverland entree
Bron: https://www.toverland.com/attractiepark-toverland/prijzen/

Zoals bij alle pretparken is het handiger om de tickets tegenwoordig online via de website van het park te kopen. Zo voorkom je dat je staat te wachten voor de kassa, maar is het ticket ook goedkoper dan aan de dagkassa. Voor volwassenen van 1.20 meter of langer is het ticket online verkrijgbaar voor €29,50. Kinderen van 90 cm tot 1.20 meter betalen online €22,- dit scheelt respectievelijk €2,50 en €0,50 met de dagkassa prijs. Een parkeerticket bij Toverland kost €10,-

Naar Toverland met korting.

Entree Toverland
Bron: https://www.toverland.com/algemene-voorwaarden/tickets/

Willen jij ook graag naar Toverland maar vindt je de entreeprijs toch wat aan de hoge kant? Er zijn diverse manieren om voor een goedkopere prijs toch Toverland te bezoeken. Zo koop je via de website van de ANWB tickets voor personen van 1.20 meter of langer voor €25,60. Hiervoor dien je wel lid van de ANWB te zijn. Kinderen van 90 cm tot 1.20 meter betalen hier ook €22,-

Of het een jaarlijks terugkerend iets is, is nog niet helemaal duidelijk maar afgelopen jaar kon je bij de Jumbo punten sparen. Zo kreeg je ook korting op een dagticket voor Toverland.

Een andere mogelijkheid is om de tickets voor Toverland te kopen via de website van de Hema. Via deze website betaal je €26,50 per persoon van 1.20 meter of langer. Hema adviseert om de tickets voor kinderen van 90 cm tot 1.20 meter via de website van Toverland zelf te kopen.

Heb je een vraag, wil je een opmerking plaatsen of een correctie doorgeven? Reageer dan hieronder door het formulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *