wo. okt 16th, 2019

Goudkoorts Slagharen

Gold Rush attractie Slagharen

In het noorden van Nederland is attractiepark Slagharen te vinden. Dit is mooie en spannend pretpark waar ontzettend veel te beleven valt. Slagharen werkt bovendien voortdurend aan vernieuwing zodat er ook steeds weer andere attracties bijkomen. Zo is er in 2016 een nieuwe achtbaan in het park gebouwd. Goudkoorts, zoals de achtbaan heet, werd direct populair en behoort vandaag de dag nog steeds tot de meest populaire attracties van het park. Lees hieronder meer over de Gold Rush.

Gold Rush in Slagharen.

Heftige achtbaan
We zeggen het maar direct: Goudkoorts is geen achtbaan voor mensen die bang zijn uitgevallen. Juist de waaghalzen en de mensen die kicken op adrenaline kunnen zich in deze achtbaan volop vermaken. De achtbaan brengt je namelijk in slechts drie seconden van stilstand naar 90 kilometer per uur en daar moet je wel tegen kunnen. Er zijn lanceringen in de achtbaan, waarvan er één zelfs achteruit gaat. Gedurende de rit bereik je een tophoogte van 33 meter en ga je ook een keer over de kop. Absoluut een attractie voor de durfals dus!

Gold Rush Slagharen
Bron: https://www.slagharen.com/nl/attractie/102/gold-rush

Nog veel meer attracties

Overigens is Goudkoorts niet de enige attractie die in het park te vinden is. Wanneer je dit dus net te spannend vindt of als er een hele lange rij staat voor deze achtbaan, kun je ook gewoon een andere attractie bezoeken. Slagharen heeft namelijk tal van bijzondere attracties, waaronder:

  • Chuck Wagon: Een andere spannende achtbaan. Iets minder spectaculair maar zeker net zo leuk, juist voor de mensen die Goudkoorts net iets te spannend vinden.
  • Kids Country: Kleine kinderen mee die niet in de achtbanen mogen of zelf niet willen? Geen probleem, ook voor hen is er meer dan genoeg in het park te beleven waaronder Kids Country. Hier vind je volop attracties voor de kleinere kinderen.
  • Wild West adventure: ga aan boord van de boot en beleef een spannend avontuur in het wilde westen. Een uitstekende attractie voor de hele familie.

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel informatief? Deel dit dan met anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *