Efteling nieuws

Het laatste Efteling nieuws

Er gebeurd dagelijks zoveel in de Efteling. Dan is er weer een verandering in het bezoekersaantal of wordt er weer een nieuwe attractie bijgebouwd. Als een echte Efteling fan wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over dit geweldig grote park, dat je haast niet weet waar je moet zoeken. En je wilt natuurlijk altijd alles van tevoren weten zodat je niet voor verassingen komt te staan bij je volgende bezoek aan het park. Er zijn verschillende bronnen waar je terecht kunt voor het laatste Efteling Nieuws, maar waar zou je nou moeten zoeken? Lees hieronder meer over het laatste Efteling nieuws.

Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

  • Het grootste en leukste attractiepark van NL

  • Vele bijzondere attracties

  • Verschillende shows

  • Tal van bijzondere overnachtingen


  • Bekijk hier de prijzen >>

Waar kan je terecht voor het laatste Efteling nieuws?

Het laatste Efteling nieuws
Bron: https://www.efteling.com/nl/blog/nieuws

Het internet staat boordevol informatie over de Efteling, maar waar moet je nou zoeken als je wilt weten wat de meest recente nieuwtjes zijn over dit park?

  • Efteling website
  • Nieuws websites
  • YouTube kanalen

De website van het pretpark als hoofdbron

De Efteling website zou natuurlijk je hoofdbron moeten zijn voor het laatste Efteling nieuws. De website is geheel vernieuwd en daar is een blog bijgekomen. Hierop kun je altijd terecht voor de laatste nieuws over het park, zoals de nieuwe attracties die erbij komen, reizigers verhalen en natuurlijk alles over de accommodaties. Als je echt geen nieuws wil missen, dan is het ook een goed idee om je op de Efteling website in te schrijven voor de nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte wordt gehouden middels een nieuwsbrief die je in je mailbox ontvangt.

Op Youtube

YouTube is de laatste jaren erg gegroeid. Het is een populaire bron geworden waar je kan zoeken naar nieuws, dus ook naar het Efteling Nieuws. Zo bestond er ooit het kanaal Efteling Journaal waar wekelijks het Efteling nieuws werd weergegeven. Dit kanaal is er helaas mee gestopt maar de plaatsvervanger Efteling Nieuws Weekly heeft het overgenomen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.