Movie Park Germany adres

Het Movie Park ligt net over de grens met Duitsland en is daarom een geliefd pretpark onder de Nederlanders. Leuk is dat er veel variatie in attracties is. Voor elk wat wils dus. Movie Park, de naam zegt het al, biedt ook tal van shows. Een ideale plek voor echte Hollywoodfans. Hoe kom je precies bij het park? En is het makkelijk om een parkeerplaats te vinden? Je leest het hieronder.

Wat is het adres van Movie Park Germany?

Movie Park Germany adres
(Bron: https://www.movieparkgermany.de/nl/plan-uw-bezoek/route)

Het volledige adres is: Movie Park Germany, Warner Allee 1, 46244 Bottrop-Kirchhellen
(Duitsland). Voor iedere navigatie prima te vinden en ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Met de auto naar het pretpark?

Ga je met de auto naar Movie Park in Germany, stel je navigatie dan in op bovenstaand adres. Je komt dan precies op de plek waar je wilt zijn. Het park is niet moeilijk te vinden en overal uit Nederland vandaan goed te bereiken.

Parkeren

Het attractiepark is absoluut berekend op grote bezoekersaantallen. In de nabije omgeving van het park vind je zeker zo’n 5700 parkeerplaatsen. Het moet dus wel heel extreem druk zijn wil hier geen plekje voor jullie auto meer zijn. Het park is vanaf de parkeerterreinen zeer goed lopend te bereiken. Het parkeren kost 5 euro voor een hele dag.

Openbaar vervoer

Wil je met de trein naar het Movie Park, kies dan, afhankelijk van je woonadres, voor Essen Centraal, Oberhausen Centraal of Dortmund Centraal. Stap uit in Feldhausen. Vanuit het centraal station van Essen kun je verder met de bus. Nummer SB 16 brengt je bij het park. Stap uit bij de halte ‘Movie Park’.

Overdekt winkelcentrum

Hebben jullie na het dagje pretpark nog energie over, dan is het misschien leuk om te weten dat op 10 minuten afstand Centro te vinden is. In dit gezellige overdekte winkelcentrum kun je ook goed terecht om een hapje te eten.

Wij wensen je ontzettend veel plezier bij dit pretpark.

Nuttig artikel? Delen stellen we op prijs.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties