Moviepark Germany tickets

Het ultiem gave Movie Park Germany mag je niet missen! Koop tickets voor het pretpark. Vlak over de grens met Duitsland, in de plaats Bottrop, vind je het avontuurlijk attractiepark Movie Park Germany. Kinderen van alle leeftijden en ook volwassenen beleven hier een unieke tijd, want het Movie Park Germany is een ultiem gave plek waar van alles te beleven valt! Het park is thematisch opgezet naar het voorbeeld van de Amerikaanse filmwijk Hollywood. Sfeervol en indrukwekkend, dat is wat het Movie Park uitstraalt richting de bezoekers. Lees hieronder meer over de tickets voor Movie Park Germany.

Movie Park Germany tickets en attracties

Movie Park Germany tickets
(Bron: https://www.movieparkgermany.de/nl/plan-uw-bezoek/prijzen)

De mooiste attracties in heel Movie Park Germany:

In Movie Park Germany hoeven jong en oud zich geen moment te vervelen. Daarvoor is er té veel te doen in dit imposante pretpark. De bekendste vijf attracties in dit park zijn:

  • Bermuda Triangle – Deze attractie is een wildwaterbaan, die voor een deel – dat maakt de rit extra spannend – in het donker plaatsvindt. Houd je van adrenaline en wil je een ultieme kick meemaken, dan mag je de Bermuda Triangle niet aan je voorbij laten gaan!
  • The Lost Temple – Een fraaie en leerzame attractie, is een gave 3D-simulator. Een traject in 3D voert je door een fantastische belevenistunnel, zodat je met alle zintuigen kennismaakt met allerlei vondsten van de beroemde archeoloog Jeffrey Carter. Maar pas op voor de dinosaurussen!
  • Ice Age – Beleef de IJstijd van heel dichtbij in deze formidabele 4D-film. Deze 4D-ervaring zul je niet snel meer vergeten!
  • Triple Launch Star Trek™ – Maak een De intergalactische reis met de Star Trek, een van de nieuwste attracties van het Movie Park. Met ongekende snelheid raas je door het universum. Samen met andere waaghalzen voer je Operation Enterprise uit, een spannende expeditie door de ruimte.
  • Crazy Cops New York – Een prachtige show met de stuntmannen van de New Yorkse politie.

Alvast veel plezier toegewenst in Movie Park Germany. Niet voor niets geldt dit park als een van de mooiste pretparken van de Benelux! Maar je moet het wel zelf een keer meemaken. Of meerdere keren, want Movie Park is behoorlijk verslavend.

Tickets kopen voor Movie Park Germany
(Bron: https://www.movieparkgermany.de/nl/plan-uw-bezoek/prijzen)

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Nuttig artikel? Delen stellen we erg op prijs.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties