zo. okt 20th, 2019

Naar de Efteling in de herfstvakantie

Naar de Efteling in de herfstvakantie?
De herfstvakantie staat voor de deur en het is tijd om wat leuke activiteiten in te plannen. Je kunt veel verschillende dingen doen. Een dagje naar het strand, een wandeling maken in een bos, genieten van de natuur in de veluwe of een pretpark bezoeken. In Nederland staat het bezoeken van pretparken tijdens de herfstvakantie op de eerste plaats van meest populaire activiteiten tijdens de herfstvakantie.

Efteling & de herfstvakantie

Efteling herfstvakantie
(Bron: Efteling.com)

Het bezoeken van pretparken is leuk voor iedereen! Voor jong en oud, met je partner of het hele gezin, er is voor iedereen wat wils in de meeste pretparken.

Een voorbeeld van zo een pretpark dat werkelijk waar voor iedereen fun is, is de Efteling. De Efteling biedt attracties aan voor de allerkleinste onder ons, zoals het kleuterbos. Het kleuterbos is een speeltuin in de buitenlucht met veel verschillende speeltoestellen. Al deze toestellen staan op zachte matten zodat een val altijd goed wordt opgevangen.

Ook voor de grotere kinderen en volwassenen is er veel te beleven in dit magische park tijdens de herfstvakantie.

Echte daredevils kunnen het avontuur met de baron 1898 aan gaan. In deze attractie laat je jezelf in een vrije val 37,5 meter naar beneden storten. De adrenaline zal door je lijf gieren!

Wil je het liever iets rustiger aan doen? Ga dan voor de droomvlucht. Tijdens deze magische rit zul je veel bijzondere beelden zien. Van trollen tot elfen, niks is te gek. En hoe licht het ook buiten is, tijdens deze rit zul je jezelf even wanen in het diepste van de nacht. De droomvlucht is al meer dan 30 jaar de meest bezochte attractie binnen de Efteling, dus zeker de moeite waard om te checken!

Herfstvakantie Efteling
(Bron: Efteling.com)

Wat ook super leuk aan de Efteling is, is dat je zomaar Pardoes de tovernar of Prinses Pardijn tegen het lijf kunt lopen! Een selfie alleen is ook zo saai, maar eentje met Pardoes of Pardijn, dat is natuurlijk ontzettend tof! Natuurlijk is er naast plezier en vertier ook belangrijk dat de buikjes goed gevuld zijn. De Efteling heeft veel verschillende restaurants waar je terecht kunt voor een zalige lunch of een heerlijk diner.

Heb je een vraag, wil je een correctie doorgeven of een opmerking plaatsen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Delen stellen we enorm op prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *