Openingstijden Bobbejaanland

Kom jij ook naar ’t Plezantste land? Kom naar Bobbejaanland! Het pretpark gelegen aan de Olensteenweg 45 B in Lichtaart biedt een dag om niet te vergeten. Bobbejaanland biedt, met een aanbod van meer dan 40 attracties, een dag vol plezier voor jong en oud. Er zijn attracties voor de allerkleinsten, maar ook voor de echte thrillseekers. Vanaf 17 oktober kun je genieten van het gruwelijkste Halloween-event van het land. Op dit moment kun je er drie scarezones vinden, zeven spookhuizen en vier nocturnes. Lees hieronder meer over de openingstijden van Bobbejaanland en meer over de spookhuizen.

De openingstijden van Bobbejaanland

Openingstijden Bobbejaanland
(Bron: https://www.bobbejaanland.be/nl/plan-je-bezoek/kalender)

Als je besluit om Bobbejaanland te bezoeken, dan is het wel zo prettig om vooraf je bezoek te kunnen plannen. De openingstijden van het park zijn op de website van Bobbejaanland zelf te vinden. Het park is niet alle dagen geopend, dus kijk van te voren wanneer je het park zou willen bezoeken! Het park is met de auto, de bus en met de trein bereikbaar.

Dit is makkelijk voor de bezoekers die het park zonder gebruik van de auto willen bezoeken. Entreetickets zijn online ook verkrijgbaar, dit maakt het bezoek wel zo praktisch. Online is ook meer informatie over het Halloween event te vinden.

De bestaande spookhuizen:

  • Bug escape;
  • Nightmare Motel;
  • Childhood fears;
  • Bazaar Bizarre;
  • Sonar;
  • Doll Factory.

Dit jaar krijgen deze spookhuizen versterking van een gloednieuwe maze. Bobbejaanland werkt samen met Jonas Govaerts, coscenarist én regisseur van de Vlaamse horrorfilm ‘Welp’. Daarmee wordt er een live experience naar het park gebracht. Het park gebruikt originele ‘props’ uit de film, zoals bijvoorbeeld het masker van hoofdpersonage Kai.

De experience wordt op de site als volgt omschreven: wat een week verbroederen op kamp moest worden, liep voor je vrienden anders af. Zij botsten op Wolvenkind Kai, die meer sinistere bedoelingen had dan zingen rond het kampvuur.

Loop je al een beetje warm voor een bezoekje? Dit park is zeker een aanrader.

Meer over het pretpark:

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail gesteld worden (info@pretparken.nl). Nuttig artikel? Delen stellen we erg op prijs.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties