zo. nov 17th, 2019

Ouwehands Dierenpark parkeren

Voordat je naar een pretpark of dierentuin gaat, is het prettig om de praktische informatie wat betreft het parkeren te weten. Is er voldoende parkeerruimte? Is het parkeren gratis? Is het nog ver lopen naar het attractiepark of de dierentuin? Hieronder lees je alles wat je wilt weten over parkeren bij Ouwehands Dierenpark.

Welke parkeermogelijkheden zijn er bij Ouwehands Dierenpark?

Ouwehands Dierenpark parkeren
(Bron: https://www.ouwehand.nl/nl/bezoeken/route-parkeren)
  • Drie Parkeerterreinen

Het moet wel heel erg druk zijn wil je bij Ouwehands Dierenpark geen plekje vinden voor je auto. Er zijn drie redelijk grote parkeerterreinen. Je komt het gemakkelijkst bij deze parkeerplaatsen door steeds de borden te volgen. Hierop staat duidelijk vermeld hoe je bij de dierentuin komt, maar ook waar de parkeerterreinen precies zijn.

Is het echt heel druk, dan is het handig om gebruik te maken van de pendelbussen. Dit kost dan helaas wel iets meer tijd, dus houd daar rekening mee. Let ook op de sluitingstijd van de dierentuin. De laatste pendelbus vertrekt namelijk een kwartier nadat het park gesloten is. Parkeren is tenslotte op alle drie de parkeerterreinen even duur. Voor een auto betaal je 7 euro per dag. Parkeerkaarten zijn heel eenvoudig online verkrijgbaar.

Parkeren met een abonnement

Heb je een abonnement op Ouwehands Dierenpark, dan gelden er andere tarieven voor het parkeren van je auto. Voor een dag ben je dan slechts 3,50 euro kwijt. Het kan ook handig zijn om direct een parkeerabonnement te nemen. Dan hoef je niet steeds een kaartje te kopen. Je bent toch waarschijnlijk wel van plan om vaker gebruik te maken van een van de parkeerterreinen. Voor 21.50 euro mag je het hele jaar parkeren bij Ouwehand.

Het is mogelijk om dit abonnement direct af te sluiten als je een abonnement voor de dierentuin koopt. Ook op een later moment is dit altijd nog mogelijk bij de abonnementenservice van Ouwehands Dierenpark. Helaas ben je op een drukke dag, ook als abonnementhouder, niet verzekerd van een parkeerplek.

Heb je een vraag, wil je een correctie doorgeven of een opmerking plaatsen? Dan kan hieronder gereageerd worden. Daarnaast zijn wij benieuwd wat jij van de parkeermogelijkheden vind bij dit dierenpark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *