29 januari 2020

Pasen in Pretpark Slagharen

Heerlijk, als de tijd van Pasen weer aanbreekt. De dagen zijn dan langer en de temperatuur stijgt vaak ook weer een aantal graden. Je krijgt dan kriebels om er op uit te trekken. Heerlijk naar buiten. Of wat dacht je van een pretpark? Daar kun je nog eens goed je energie kwijt ook. Met Pasen naar Slagharen is een goed idee. Lees hieronder verder over Pasen in pretpark Slagharen.

Pretpark Slagharen tijdens de Paasdagen.

Slagharen Pasen
(Bron: https://www.slagharen.com/nl/arrangement/203/lang-weekend-vrijdag-tot-dinsdag)
  • Paasarrangement

Met Pasen heb je toch een aantal dagen vrij, waarom zou je er geen meerdaags uitje van maken? Een dagje Slagharen is tenslotte altijd te kort. Rond de feestdagen heeft het vakantiepark bij Slagharen vaak allerlei speciale arrangementen. Leuk om er een uit te kiezen en met zijn allen te genieten van achtbanen, glijbanen, shows en een heerlijk verblijf in een fijne accommodatie.

Het Grote Slagharen Paasfeest

De laatste jaren is het tijdens Pasen extra feestelijk in Slagharen. Er worden extra activiteiten georganiseerd en er zijn geweldige shows. Neem een stel vrienden of je hele familie mee en geniet van dit gezellige feest. Je kunt uiteraard ook knus met je eigen gezinnetje gaan. Hoe leuk is het voor de kinderen om bij Slagharen eieren te mogen zoeken en schilderen. Heerlijke chocolade eieren zelfs. Dan loop je op een hele andere manier door het park.

Maar natuurlijk mag er ook gebruik gemaakt worden van alle attracties. Ondertussen niet vergeten om de goed verstopte eieren te zoeken. Verkleed jij jezelf ook als hulppaashaas? Het is allemaal mogelijk. Heerlijk deze eerste vrije dagen van het jaar. Die breng je door in achtbanen, schommels, waterglijbanen en zweefmolens.

Langere openingstijden

In de zomermaanden is Slagharen het langst geopend. Ook tijdens het paasweekend zijn de openingstijden echter ruimer dan normaal. Daarnaast kun je tot ’s avonds gebruik maken van het aquapark. Wat doen jullie dit jaar met Pasen? Het is vast niet moeilijk om de keus te maken.

Meer informatie over Slagharen lezen?

Wil je informatie toevoegen, een correctie doorgeven of een opmerking plaatsen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Delen :).

Spread the love

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pretparken.nl

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Share the joy

Leuke attracties

Alle attracties

Laatste reacties