Phantasialand attracties

Het is een stukje rijden vanuit Nederland, maar als je het park binnenloopt weet je gelijk dat het de moeite waard is. Phantasialand is namelijk een prachtig park waar je verschillende thema’s kan terugvinden. In het park vind je zes themagebieden terug namelijk: Berlin, China Town, Deep in Africa, Fantasy, Mexico en Mystery. De themagebieden zijn helemaal gedecoreerd in een bepaalde stijl. Naast natuurlijk restaurantjes en winkels zijn de attracties ook helemaal in thema. Lees hieronder meer over de Phantasialand attracties.

Attracties in Phantasialand.

Attracties Phantasialand
(Bron: https://www.phantasialand.de/nl/park/attracties-overzicht/)

Voor iedere is er qua attracties wel wat wils in Phantasialand. Hierbij een lijstje van de populairste achtbanen in het park:

  • De stalen achtbaan: Taron. Deze achtbaan is vrij nieuw en heeft aardig wat snelheidsrecords op zijn naam staan. Raik is het kleine broertje van de Taron, zodat ook de jongere bezoekers kunnen genieten van een spannende rit.
  • De Colorado Adventure is geïnspireerd op een spannende rit door de bergen. De achtbaan is geopend door Michael Jackson. Dat moet dus wel wat goeds beloven.
  • Black Mamba is een spectaculaire achtbaan waarbij jouw benen los bungelen. Je maakt hierin een paar spannende loopings. De losse benen versterken het effect van de loopings.
Verschillende attracties in Phantasialand
(Bron: https://www.phantasialand.de/nl/park/attracties-overzicht/)

Naast de achtbanen zijn er ook veel andere attracties in Phantasialand. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Wakoboto. In deze attractie vaar je met een bootje rond. Fijn om even bij te komen na al het achtbaangeweld.
  • De waterachtbaan de Chiapas. Op deze baan maak je een flinke val in jouw bootje. Perfect voor een warme dag aangezien je sowieso verfrissing gaat vinden.
  • De Geister Rikscha is een spannend spookhuis. Griezelen blijft leuk!
  • In de Maus au Chocolat ga je zelf aan de slag met het bestrijden van muizen in een bakkerij. Maak er een wedstrijdje van met jouw vrienden.

Naast deze attracties bestaan er natuurlijk nog veel meer attracties in het park. Zo is er gelukkig ook gedacht aan de allerkleinsten.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Nuttig artikel? Delen stellen we op prijs.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties