Phantasialand korting

Van plan om binnenkort een dagje naar Phantasialand in Duitsland te gaan? Of maak je er direct een weekje of een weekend van? Je kunt natuurlijk ook overnachten bij Phantasialand. Nu ben je misschien eerst op zoek naar een leuke korting op dit uitje. Kijk hieronder voor de mogelijke opties.

Kortingen bij Phantasialand? Zo ja, waar?

Phantasialand korting
(Bron: https://www.phantasialand.de/nl/hotels/hotelaanbiedingen/vroegboekkorting/)
  • Twee keer voor de prijs van 1

Phantasialand zelf verrast de bezoekers ook regelmatig met aanbiedingen en acties. Op het moment kun je bijvoorbeeld een ticket kopen voor een normale prijs en die moet je goed bewaren. Met ditzelfde kaartje mag je namelijk nog een keer het pretpark binnen.

  • ANWB

Leden van de ANWB krijgen korting op hun tickets voor Phantasialand. Kijk op de website voor meer informatie. Voor volwassenen scheelt het zo tien euro op een kaartje, dus dat is mooi meegenomen. Bij de ANWB komen er geen administratiekosten bij. Je kunt het online regelen, niet in een van de winkels van de ANWB.

Dagtickets

Dagtickets is een van de websites waar je met korting kaartjes kunt kopen voor pretparken. Je kunt bijvoorbeeld ook kijken bij actievandedag. Ga je regelmatig naar een pretpark of een dierentuin, dan is het handig om je in te schrijven voor de nieuwsmails van deze organisaties. Zo mis je nooit een leuke aanbieding of actie.

Aanbiedingen Phantasialand
(Bron: https://www.phantasialand.de/nl/hotels/hotelaanbiedingen/vroegboekkorting/)
  • Marktplaats

Vind je nergens een leuke kortingsactie voor Phantasialand? Is er toevallig ook geen supermarktactie waarbij je zegels kunt sparen? Kijk dan nog even rond op Marktplaats. Dit is de plek waar particulieren nogal eens hun tickets voor pretparken te koop aanbieden. Deze mensen zijn al lang blij dat ze nog iets voor hun kaartjes krijgen en jij hebt de toegangskaarten voor een extra lage prijs.

  • Veiling

Met een veiling moet je altijd uitkijken dat je niet teveel betaalt. Er komen namelijk ook nog administratiekosten boven het bedrag dat je biedt. Win je echter de tickets voor een laag bod, dan is dit een ideale manier om te besparen op een dagje uit.

  • PretparkenNederland.nl

Voor meer informatie over de aanbiedingen/kortingen op tickets en eventueel op een overnachting bij Phantasialand verwijzen wij je graag naar de website: https://www.pretparkennederland.nl/phantasialand-korting/.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Bob Efteling

Bob

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties