27 januari 2020

Phantasialand tickets

Tickets voor je bezoek aan Phantasialand boek je eenvoudig online via de website van het Duitse pretpark. Met je kaarten al op zak loop je straks direct door naar de controle en hoef je niet eerst aan de sluiten in de rij voor de kassa. De tickets ontvang je na betaling per e-mail of traditioneel via de post. Met een kaartje krijg je eenmalig toegang tot het park op een dag naar keuze. Hieronder lees je meer over de Phantasialand tickets.

Wat kosten de tickets voor Phantasialand?

Phantasialand tickets
(Bron: https://www.phantasialand.de/nl/park/tickets/)

Phantasialand hanteert verschillende tarieven voor kinderen, volwassenen en senioren. Ook zijn er speciale tickets voor een 2-daags bezoek te koop.

  • Dagkaart kinderen 4 t/m 11 jaar: €37,-
  • Dagkaart volwassenen: €47,-
  • Dagkaart 60+: €37,-
  • 2-dagenkaart kinderen 4 t/m 11 jaar: €59,-
  • 2-dagenkaart volwassenen: €82,50
  • 2-dagenkaart 60+: €59,-

Ook zwangere vrouwen en gasten met een handicap kunnen gebruikmaken van het gereduceerde tarief van €37,-. Kinderen tot en met 3 jaar, rolstoelgebruikers en blinde en dove gasten mogen gratis naar binnen. Ook wanneer je op je verjaardag naar Phantasialand komt is dat gratis!

Wintertraum

Tijdens het winterseizoen hanteert Phantasialand speciale tarieven. In de voorverkoop krijg je een flinke korting op de kaartjes voor Wintertraum, die dan al verkrijgbaar zijn vanaf €29,50. Je kunt ook kiezen voor een ticket met late entree vanaf 16:00 uur. Deze kosten €19,- per stuk.

Abonnement

Wil jij elke maand wel naar Phantasialand? Dan is het slim om een abonnement aan te schaffen. Een jaarkaart is verkrijgbaar vanaf €72,- (kinderen) en geeft je niet alleen onbeperkt toegang tot het park, maar brengt ook een heleboel andere voordelen met zich mee. Denk aan gratis Quick Passes bij elk bezoek, een gratis ijsjes, slush of chocolademelk voor de kinderen, korting op een overnachting en gratis toegang tot partnerparken.

Groepstarieven

Gezellig met een groep vrienden of de hele familie naar Phantasialand? Groepen vanaf 15 personen krijgen korting op hun entreetickets. Jongeren betalen €36,- voor een kaartje en volwassenen €42,50. Schoolklassen kunnen Phantasialand bezoeken vanaf €15,- per leerling.

Heb je een vraag, wil je een correctie doorgeven of een opmerking plaatsen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Delen stellen we erg op prijs.

Spread the love

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pretparken.nl

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Share the joy

Leuke attracties

Alle attracties

Laatste reacties