Plopsaland Indoor

Plopsaland indoor: een regelrecht avontuur! In het Drenthe Coevorden bevindt zich het indoorpretpark Plopsaland. Als je jouw kinderen tussen twee en acht jaar geen enkel avontuur wilt onthouden en samen onvergetelijke herinneringen wilt maken, dan is een bezoek aan dit toffe indoorpark een absolute verplichting!

Attracties in Plopsaland indoor Coevorden.

Plopsaland indoor
(Bron: https://www.plopsaindoorcoevorden.nl/nl)

Kenmerkend voor de speeltoestellen en activiteiten in Plopsaland Coevorden is de afwisseling. Wat jouw kind ook leuk vindt, in dit indoorspeelparadijs is meer dan genoeg te doen en komt je eigenlijk altijd tijd tekort.

  • Anubis – Wellicht de spannendste en meest uitdagende attractie van Plopsland indoor. In de Anubis zwier je alle kanten op en ervaar je hoe het is om door de lucht te vliegen. De Anubis is een ongelofelijk avontuur voor echte waaghalzen en stoere lefgozers!
  • Botsautootjes – Zoals elke pretpark, zijn er ook in Plopsaland indoor in Coevorden botsautootjes te vonden. Ram elkaar even flink, met volle vaart, en test jouw rij-capaciteiten nog voordat je een rijbewijs hebt. Maar pas wel op, want Bobo regelt het verkeer en kijkt of je niet al te asociaal over de baan crosst!
  • Bumbaspeeltuin – De Bumbaspeeltuin is een van de grote festiviteiten van Plopsaland Coevorden. Deze speeltuin voor jonge kinderen geldt als een van de gaafste speelplekken van Nederland. De kids kunnen er draaien, glijden, klimmen en heerlijk bewegen.
  • De Maya-speeltuin – Als het lekker weer is, kunnen de kleintjes lekker spelen in de speeltuin van Maya de Bij. Een avontuur dat zeker impact maakt op de kids, want er valt hier heel veel te beleven!

Maak het zelf mee in Plopsa Indoor.

Indoor Plopsaland in Coevorden moet je gewoon zelf een keer meegemaakt hebben om erover mee te kunnen praten. Er zit echter wel een risico aan dit mooie speelpark. Kinderen die hier een keer op bezoek zijn geweest, willen namelijk altijd een keer terug. Bereid je dus voor op meerdere bezoeken aan dit supergave speelparadijs!

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden worden. Nuttig artikel? Delen stellen we enorm op prijs.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties