Pretparken met hotel

Overnachten in de leukste pretparken van Nederland en Europa. Niet één maar meerdere dagen genieten in je favoriete pretpark. Lees in dit artikel meer over de pretparken met hotel. Je kent het misschien wel: het is een mooie dag en je bent in je favoriete pretpark. Het einde van de dag nadert en er zijn ook nog attracties waar je niet in bent geweest. Hoe leuk zou het zijn als je kunt overnachten in je favoriete pretpark? En dat je in de avond kunt genieten van de luxe en comfort van een hotelovernachting? Gelukkig zijn er verschillende attractieparken in Nederland en Europa die de mogelijkheid bieden om sfeervol te overnachten vlakbij het park.

Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

  • Het grootste en leukste attractiepark van NL

  • Vele bijzondere attracties

  • Verschillende shows

  • Tal van bijzondere overnachtingen


  • Bekijk hier de prijzen >>

Pretparken met een hotel / overnachting.

Pretparken met hotel
(Bron: https://www.efteling.com/nl/hotel)

De Efteling biedt mogelijkheden om te overnachten in het Efteling Hotel. Het hotel heeft 20 themasuites die te maken hebben met de Efteling. Zo is er de Doornroosje suite, Pardoes suite of de Vliegende Hollander suite. Allen uiteraard met toegang tot de Efteling. Opvallend is dat andere grote pretparken in Nederland geen eigen hotels hebben. Dit betekent niet dat je er niet kunt overnachten, integendeel! Bij bijna alle pretparken zijn wel hotelketens of vakantieparken in de buurt.

Voor Walibi Holland zijn er bijvoorbeeld hotelmogelijkheden te vinden in Dronten, Elburg of Nunspeet. Ook Harderwijk is een optie: een mooie uitvalsbasis voor de regio. Voor Duinrell is Wassenaar een goede mogelijkheid omdat je dan super dicht bij het attractiepark verblijft. Voor mensen die liever in grote steden willen verblijven zijn Leiden of Den Haag ook goede alternatieven.

Sfeervol overnachten bij je favoriete Europese attractiepark.

Pretparken met hotel 1
(Bron: https://www.pretparkennederland.nl/pretparken-met-hotel/)

Het meest bekende hotel bij een Europees attractiepark is waarschijnlijk het Disneyland Hotel. Het hotel is van luxe kwaliteit en staat zowat in het park. Ook hier zijn er speciale themakamers, zoals de Tinker Bell suite en de Assepoester suite. Ook Legoland in Denemarken heeft zijn eigen hotel. De kamers hier hebben ook thema’s, zoals de prinsessen kamer of de koninklijke kamer. Legoblokjes en accessoires gemaakt van Lego maken je sfeervolle verblijf af.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Nuttig artikel? Delen stellen we erg op prijs.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.