Rustige dagen pretparken

Wat kun je ernaar uitzien! Gezellig met de kids of een groep vrienden naar een attractiepark. Heb je het ook weleens meegemaakt dat de dag vooral bestond uit wachten? En als gevolg daarvan zeurende kinderen? Daar betaal je natuurlijk niet voor. Ga daarom de volgende keer eens op een rustige dag naar een pretpark. Wanneer zijn die dagen waarop het minder druk is? Lees hieronder meer over de rustige dagen in pretparken.

Wat zijn de rustige dagen in een pretpark?

Rustige dagen pretparken
(Bron: https://www.pretparkennederland.nl/rustige-dagen-pretpark/)
  • Ga doordeweeks

Op zaterdag en zondag is het in een pretpark vaak druk. De vrijdag hoort ook al bij de iets drukkere dagen. Ga lekker op donderdag of misschien op woensdag als de kinderen ‘s middags vrij zijn. Heb jij het geluk dat je kinderen op een andere dag vrij zijn, dan moet je zeker op zo’n doordeweekse dag naar het pretpark gaan.

Benut bijvoorbeeld de studiedagen van docenten. De kinderen hebben dan vaak vrij. Hebben jullie geen kinderen, neem dan een vrije dag op dinsdag. Is het geen vakantie, dan hobbel je zo van attractie naar attractie. Niks geen wachtrijen, geduw en gezeur.

  • Let op het weer

Is het mooi weer, dan is het druk op het strand. Logisch toch? Dit geldt ook voor een pretpark. Verwacht tijdens een zonnige dag geen rust op een attractiepark. Terwijl het voor een dagje achtbanen, zweefmolens en botsauto’s niet eens perse warm of droog hoeft te zijn. Wil je minder drukte tijdens je dagje uit? Kies dan een grijze dag en haal het maximale uit jullie bezoek aan het pretpark.

Ga buiten het hoogseizoen.

Alle feestdagen en schoolvakanties zijn voor een pretpark hoogseizoen. Probeer die momenten te vermijden wanneer je niet zit te wachten op lange wachtrijen. Zit er niet anders op omdat jullie ook gebonden zijn aan de vakanties? Ga dan vroeg op de dag en vertrek als het in de loop van de dag steeds drukker wordt op het pretpark.

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Nuttig artikel? Delen op je blog, website of social media stellen wij erg op prijs. Tips zijn altijd welkom!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties