Safaripark Beekse Bergen auto

Safaripark Beekse Bergen kun je op verschillende manieren verkennen. Met de boot, de bus, wandelend of met de auto. Bewonder in je eigen tempo vanuit je eigen auto de prachtige Afrikaanse dieren. Laat de jachtluipaarden om de auto sluipen en ontdek hoe nieuwsgierig de giraffen zijn. Vergeet niet de ramen en deuren te sluiten! Lees hieronder meer over de autosafari.

Safaripark Beekse Bergen en de auto.

Safaripark Beekse Bergen auto
(Bron: https://www.beeksebergen.nl/)

Kies voor de autosafari uit 2 verschillende routes. Over een route doe je gemiddeld een uur. Halverwege de rit kun je pauzeren bij het Kongo Restaurant. Neem even de tijd voor een smakelijke lunch, een kopje koffie of een snack. Vanaf het terras heb je een mooi uitzicht op de nijlpaarden. Na de pitstop kun je de safari vervolgen. Blijf op de weg en stap niet uit de auto. Het gedrag van dieren is onvoorspelbaar. De autosafari is dan ook op eigen risico. Eventuele autoschade wordt niet vergoed.

Kongorestaurant
(Bron: https://www.beeksebergen.nl/)

Tips voor de autosafari

Laat je fietsendrager of imperiaal thuis. Deze zijn verboden tijdens de autosafari omdat ze letsel kunnen veroorzaken bij de dieren.
Je kunt een halfuur voor sluitingstijd starten met de autosafari. Een half uur is echter vrij kort om de dieren rustig te bekijken. Start daarom op tijd. Beleef de autosafari nog intenser en boek een rit in een open Land Cruiser. Een ervaren ranger vertelt je onderweg over de dieren die je tegenkomt.

Parkeren?

Na de autosafari kun je het park verder ontdekken. Parkeer de auto op de centrale parkeerplaats. Is het tijd om te vertrekken? Vergeet geen uitrij munt te kopen. Bewaar bij aankoop van de uitrij munt de kassabon wanneer je dezelfde dag ook nog het naastgelegen Speelland bezoekt. Je hoeft dan bij Speelland niet opnieuw te betalen voor een parkeerplekje.

Meer artikelen over het park:

Vragen, tips en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties