Slagharen adres

Een dagje uit en overnachten in een pretpark te Slagharen? In de prachtige provincie Overijssel ligt vlakbij het plaatsje Slagharen, het gezellige en mooie attractie- en vakantiepark Slagharen. Met meer dan 30 attracties en het waterpark Aqua Mexicana is het een ware trekpleister voor veel Nederlanders. Overnachten is mogelijk in één van de vele accommodaties of in je eigen tent of caravan op de camping. Attractiepark Slagharen biedt hiermee een volledig compleet pakket aan. Bekijk hieronder het adres van Slagharen.

Bekijk hier de adresgegevens >>

Meer:

Adres attractie- en vakantiepark Slagharen

Slagharen adres
(Bron: Slagharen.com)

Het bezoekadres van dit veelzijdige pretpark is: Attractie- & Vakantiepark Slagharen aan de Zwarte Dijk 37 in Slagharen. Het park is op meerdere manieren bereikbaar en heeft een grote parkeerplaats voor de ingang. Bezoekers kunnen reizen met:

  • Eigen vervoer
  • Openbaar vervoer
  • Eigen vervoer

De meeste mensen komen met hun eigen auto naar het pretpark toe. De route is vrij eenvoudig. Vanuit het westen en zuiden kom je via de A28 tussen Zwolle en Meppel afslag 22 tegen. Dit is de afslag richting Slagharen. Vanaf hier is het mogelijk de speciale borden naar het attractiepark te volgen.

Wie uit het noordoosten komt, of vanuit de Achterhoek of Twente, kiest de weg richting Hardenberg. Ook vanaf daar is het mogelijk de borden Slagharen verder te volgen. Tegenover de ingang van het park bevindt zich een grote parkeerplaats waar je de auto kunt parkeren.

Met het openbaar vervoer naar het park?

Voor wie niet beschikt over eigen vervoer of liever met het openbaar vervoer een dagje op stap gaat, zijn er goede verbindingen richting het park in Slagharen. Met de trein kun je vier eindbestemmingen kiezen. Namelijk: NS-station Coevorden, Hardenberg, Hoogeveen of Zwolle. Vanaf deze stations is er een busverbinding naar het attractiepark en kun je voor de poort van het park uitstappen.

Meer:

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.