Toeristische attracties


Toeristische attracties in Nederland
Voor een klein landje als Nederland hebben wij veel leuke attractieparken en pretparken. Deze toeristische attracties zijn leuk voor zowel internationale toeristen als plaatselijke toeristen.
Plaatselijke toeristen zijn mensen zoals jij en ik die wel in Nederland wonen maar niet wonen in de stad waar het pretpark is.
Woon jij bijvoorbeeld in Groningen maar ga jij naar de Efteling in Kaatsheuvel dan ben jij daar een plaatselijke toerist, of een lokale toerist.

En juist voor al deze toeristen schrijven we dit artikel. We willen je graag inspireren met leuke uitstapjes dus geniet van de tips hieronder en wie weet bevindt jij je volgende week ook in één van deze parken.

Dierenliefde.
Hou jij van dieren? Dan kan je in Nederland naar verschillende toeristische attracties.
We hebben in Nederland veel kleine boerderijen maar ook twee grote dierentuinen. Zowel in Noord Holland als Zuid Holland hebben we opties om naar de dierentuin te gaan.

– Rotterdam: Diergaarde Blijdorp
Diergaarde Blijdorp is een groot begrip in Nederland. Van een zwarte neushoorn tot een Maleise tapir en alles wat er tussen zit kun je terugvinden in Blijdorp. En zelfs ook okapi’s. Geen idee wat dat zijn? Bezoek dan snel het park en ontdek het!
– Amsterdam: Artis
Van een aalscholver tot een Chileense flamingo en alles wat daar tussen zit kun je vinden in Artis. Of wil je op de foto met een capibara of een fennek? Ken je die dieren al? Bewonder ze snel in het echt in Artis
– Apeldoorn: De Apenheul-
Wat extra leuk is aan de apenheul is dat hier ook veel aapjes los rond lopen. Voor je het weet zit er een aapje op je schouder. Een leuke selfie kunnen wij ons niet voorstellen!

Familieparken
– Wassenaar: Duinrell
Duinrell is niet alleen een leuk park voor kinderen maar ook voor de grote kinderen en volwassenen is hier genoeg te doen. Duinrell is perfect voor een verjaardagsfeestje of een familie uitje. Van spetterende attracties tot het Tikibad. Duinrell, daar kikker je van op!
– Kaatsheuvel: De Efteling
De Efteling is het populairste attractiepark van Nederland. Dit magische park bezorgd zowel jong als oud plezier. Van magische bossen tot spannende attracties. De Efteling heeft het allemaal

Voor de avonturiers
Biddinghuizen: Walibi
In Walibi kan je genieten van de meest spannende achtbanen van Nederland. Dit park is bedoeld voor de echte avonturiers onder ons die een uitdaging aan durven te gaan.
Ook de moeite waard: De Halloween fright night! Een avond vol spanning en je zelf helemaal kapot laten schrikken in het park. Klinkt gaaf, of niet?


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *