wo. nov 13th, 2019

Vlinders aan de Vliet drukte

Vlinders spreken bij heel veel mensen tot de verbeelding. Het zijn dan ook prachtige dieren waar we eigenlijk nog veel te weinig over weten. Door een bezoek te brengen aan Vlinders aan de Vliet, kom je alles te weten over deze bijzondere dieren. Deze vlindertuin is gevestigd in Leidschendam en volledig overdekt. Dat is trouwens ook nodig, aangezien vlinders warmte nodig hebben om te overleven. Er leven meer dan 1500 vlinders in deze bijzondere vlindertuin en mensen komen vanuit het hele land om deze te bekijken. Soms is het dan ook behoorlijk druk. Heb je dat liever niet maar wil je Vlinders aan de Vliet toch bezoeken? Dan kun je onderstaande tips goed gebruiken.

Vlinders aan de Vliet drukte

We begrijpen dat je de grootste drukte het liefst wil ontwijken. Dat is gelukkig ook mogelijk door bepaalde dingen in je achterhoofd te houden wanneer je een uitje naar dit park gaat plannen. Het is allereerst niet verstandig om in het weekeinde te gaan. Dan is het namelijk een stuk drukker dan doordeweeks. Bovendien kun je de schoolvakanties ook beter negeren. Mensen gaan op dat moment veel vaker een dagje weg met de kinderen en een Vlindertuin is iets bijzonders waar mensen graag naar toe gaan.

Andere handige tips

Daarnaast zijn er nog tal van andere handige tips die je kunt gebruiken om de drukte in deze bijzondere vlindertuin te vermijden:
Kies voor mooi zonnig weer. Mensen gaan dan het liefst naar iets in de openlucht en niet naar een overdekte vlindertuin. Let er wel op dat het ook binnen behoorlijk warm is.
Ga zo vroeg mogelijk op een doordeweekse dag naar Vlinders aan de Vliet. Je zult zien dat het dan een stuk minder druk is.
Vermijd periodes waarin veel schoolexcursies plaatsvinden zoals september of mei. In die periodes is het in deze overdekte vlindertuin namelijk een stuk drukker door scholen uit de omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *