wo. nov 13th, 2019

Vroegboekkorting Efteling

Een dagje Efteling behoort tot de populairste, maar helaas ook duurste uitjes in Nederland. En maak je van dat ene dagje twee of zelfs meer dagen, dan lopen de kosten helemaal flink op. Dit magische uitje met vrienden of het gezin is natuurlijk elke euro dubbel en dwars waard, maar een beetje korting zou toch wel lekker zijn. Gelukkig zijn er het hele jaar door aantrekkelijke acties en aanbiedingen waarmee je kunt besparen op je tickets. Wie slim is boekt al vroeg, want zo krijg je altijd korting op je verblijf in een hotelkamer, vakantiehuisje of appartement van de Efteling. Zo bespaar je behoorlijk en geniet je bovendien maandenlang van de voorpret!

Vroegboekkorting bij de Efteling?

Iedereen die zijn verblijf 4 maanden of langer van te voren via de officiële website van de Efteling boekt, profiteert van een vroegboekkorting van 15%. De hotelkamers en huisjes bij de Efteling zijn behoorlijk prijzig, dus 15% levert je in dit geval een goede korting op. Je ontdekt de speciale vroegboekprijzen op de aanbiedingenpagina op de website, waar je direct kunt reserveren. Zoals altijd zijn tickets voor het park en vele extra’s voor de kinderen inbegrepen. Daarnaast heb je ’s morgens al een halfuur eerder toegang tot het park, waar je vanuit je accommodatie lopend naartoe kan. Voor kinderen tot en met 3 jaar is het verblijf gratis.

Ook losse tickets kun je met korting kopen wanneer je er vroeg bij bent. Deze actie geldt echter alleen tijdens de eerste weken van het jaar en wordt begin 2019 dus weer verwacht. Tijdens deze periode gooit de Efteling tickets voor het voorseizoen in de voorverkoop en heb jij de mogelijkheid om deze via de officiële website met maar liefst 25% korting te bestellen. Zo kun je het jaar goed beginnen met een leuk uitje, zonder daar de hoofdprijs voor te betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *