27 januari 2020

Weer Bobbejaanland

Is het weer erg belangrijk als je naar Bobbejaanland gaat? Eigenlijk maakt het voor dit pretpark niet heel veel uit of het nu nat of droog, warm of koud is. Natuurlijk, een zonnetje maakt iedere dag stralend, maar op een dag met minder mooi weer heb je in dit attractiepark vast en zeker evenveel plezier. Het grote voordeel van slechter weer is dat de bezoekersaantallen vaak kleiner zijn. Voor jullie zijn de wachtrijen dan automatisch minder lang.

Linktip: https://hetweerlokaal.nl/pretpark/bobbejaanland

Het weer en Bobbejaanland.

  • Veel is overdekt

Gaan jullie juist op een regendagje naar Bobbejaanland? Geen slecht idee, want de kans is groot dat het dan heerlijk rustig is op het park. Redelijk veel attracties zijn overdekt, dus veel last zul je niet hebben van de regen. Ook ben je meestal goed beschut tegen de wind. De attracties zelf zijn ook niet afhankelijk van de weersomstandigheden. En wees eerlijk, als jij in een razend tempo omlaag suist, zie je dan of de zon schijnt? En voel je een druppel regen?

  • Schaduw genoeg

Is een erg warme zomerdag geschikt om naar Bobbejaanland te gaan? Het is natuurlijk persoonlijk hoe goed je tegen de warmte kunt, maar op zich heb je op het park veel schaduwplaatsen. Zeker ook bij de horeca kun je verkoeling zoeken en lekker wat drinken of een ijsje eten. De overdekte attracties zijn voorzien van airconditioning, dus daar kun je op een hete dag prima wezen.

  • Minder open

Ga je in de herfst of de winter naar Bobbejaanland, check dan wel vooraf de openingstijden. In deze seizoenen is het park niet op alle dagen geopend. Soms kun je zelfs alleen in het weekend terecht bij dit attractiepark. Goed om even te controleren, voordat je voor niets helemaal naar België rijdt.

  • Neem benodigde spullen mee

Even nog als laatste tip. Ga je op een dag met erg veel regen, neem dan regenkleding of een paraplu mee. Tijdens een stralende zomerdag kan zonnebrand handig zijn!

Spread the love

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pretparken.nl

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Share the joy

Leuke attracties

Alle attracties

Laatste reacties