Winter Efteling

Winter Efteling

Wanneer de zomer weer voorbij en de herfst ook op zijn einde loopt, betekent dat ieder jaar maar één ding: het is weer tijd voor de Winter Efteling. In november start de Winter Efteling en dat loopt door tot en met eind januari. Wat er tijdens deze maanden allemaal te zien en beleven is, lees je hieronder.

Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

  • Het grootste en leukste attractiepark van NL

  • Vele bijzondere attracties

  • Verschillende shows

  • Tal van bijzondere overnachtingen


  • Bekijk hier de prijzen >>

De Winter Efteling, een Wonderland in 2024

De dagen worden korter, sjaals, winterjassen en handschoenen worden weer uit de kast gehaald. Kortom, tijd voor Winter Efteling! In de winter wordt de Efteling omgetoverd tot een sprookjesachtig mooi park. Er is 3 maanden van alles te beleven, waarbij het park helemaal in het teken staat van de winter.

Wat is er te doen?

Trek een paar schaatsen aan en laat je schaats kunsten zien op de aanwezige schaatsbaan. Pirouettes of rustig een paar rondjes schaatsen, het kan allemaal. Toe aan wat warms daarna? Warm jezelf weer op met een kop chocomelk of een warme snack in het IJspaleis. Daarnaast is het ook mogelijk om in de Efteling te gaan langlaufen! Heb je meer zin in iets minder actiefs? Dan kun je gaan genieten van één van de voorstellingen van de Vuurprins en de Sneeuwprinses.

Voor je het weet ben je enthousiast mee aan het zingen en gaan de voetjes van de vloer. Uiteraard blijft ook het Sprookjebos niet achter. Loop een rondje door het bos en geniet van de winterse sfeer. Op 31 december wordt het jaar feestelijk afgesloten met bubbels, oliebollen, een Oud & Nieuw feest en natuurlijk vuurwerk.

Wat zijn de openingstijden?

Tijdens de Winter Efteling zijn de openingstijden iets aangepast. Van maandag tot en met vrijdag is het park geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag en zondag blijft het park een uurtje langer open, namelijk van 11.00 tot 19.00 uur. Tijdens de Kerstvakantie is het park langer geopend. Van 22 december tot en met 6 januari opent het park om 11.00 uur en sluit het pas weer om 20.00 uur.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.