wo. nov 13th, 2019

Wunderland Kalkar openingstijden

Ben je ook een geweldige fan van attractieparken? Dan ben je na verloop van tijd natuurlijk wel uitgekeken op de verschillende attractieparken die er in eigen land te vinden zijn. In dat geval kijk je natuurlijk iets verder over de grens, naar de attractieparken in de buurlanden. Zo zijn er in Duitsland heel veel verschillende grote attractieparken waar je jezelf helemaal uit kunt leven. Wunderland Kalkar is daar een uitstekend voordeel van. park. Natuurlijk moet je jezelf wel even goed voorbereiden op een bezoek aan dit park. Zo is het wel zo handig dat je op de hoogte bent van de Wunderland Kalkar openingstijden. Hieronder vertellen we je er alles over.

Wunderland Kalkar openingstijden

Gesloten in de winter
Het eerste wat je moet weten over dit Duitse attractiepark is dat het niet het hele jaar door geopend is. Zoals wel meer pretparken is het namelijk in de winterse maanden gesloten. Dat heeft natuurlijk wel een reden. Allereerst komen er in de winter veel minder bezoekers naar een pretpark en daarnaast zijn er nogal wat attracties die problemen kunnen krijgen wanneer het bijvoorbeeld vriest. Bovendien is er dan mooi tijd voor onderhoud. Wunderland Kalkar gaat ieder jaar rond april open en blijft dan open tot oktober of november. Gedurende die periode is het attractiepark vrijwel iedere dag geopend. Toch is het natuurlijk altijd verstandig om vooraf even de website te checken.

Exacte openingstijden Wunderland Kalkar
Natuurlijk valt er nog wel meer te vertellen over de openingstijden van dit Duitse pretpark. Wij hebben de belangrijkste feiten voor je verzameld:
Het park is van maart tot en met oktober vrijwel iedere dag geopend van 10.00 uur tot en met 18.00 uur.
Soms wijken de openingstijden af van bovenstaande standaard. Check daarom voorafgaand aan je bezoek altijd de website.
Tijdens evenementen blijft Wunderland Kalkar soms langer open. Ook hierover vind je informatie op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *