Wunderland Kalkar prijs


Plezier gegarandeerd tijdens een dagje Wunderland Kalkar, maar er hangt ook een behoorlijk prijskaartje aan dit soort uitjes. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om de kosten binnen de perken te houden, bijvoorbeeld met arrangementen en korting op entreekaartjes. Wat kost een dagje Wunderland Kalkar?

De prijzen van Wunderland Kalkar.

All-inclusive tarieven
Tickets voor Wunderland Kalkar kun je het best online bestellen. Door kaartjes te kopen via de officiële website van het attractiepark bespaar je tot maar liefst €6,- per persoon. Kinderen tot en met 2 jaar krijgen gratis entree. Wist je trouwens dat je ticket voor dit familiepark altijd all-inclusive is? Voor onderstaand bedrag krijg je niet alleen toegang tot het park en alle attracties, maar kun je ook onbeperkt eten en drinken.

  • Online ticket tot 1.29 meter: €16,95
  • Online ticket vanaf 1.30 meter: €23,95
  • Online ticket 65+: €16,95
  • Ticket aan de kassa: tot 1.29 meter: €20,95/€22,95*
  • Ticket aan de kassa vanaf 1.30 meter: €27,95/€29,95*
  • Ticket aan de kassa 65+: €20,95/€22,95*

* Deze prijs betaal je op dagen waarop het park tot 18:00 uur open is.

Groepsarrangementen
Voor groepen vanaf 20 personen is een dagje Kalkar extra voordelig. Ideaal voor een gezellig dagje uit met vrienden of de hele familie! Het groepsarrangement is te reserveren vanaf €17,95 per persoon en is inclusief toegang en onbeperkt friet, softijs, koffie, thee en frisdranken. Het is natuurlijk ook een feest om met de hele klas naar Wunderland Kalkar te gaan. Schoolreisjes kunnen worden geboekt voor slechts €13,- per persoon. Per 15 leerlingen mag er bovendien één begeleider gratis mee naar binnen.

Kinderfeestje
Je kunt bij Wunderland Kalkar ook je kinderfeestje geven, en dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Zo kun je voor €15,- per persoon kiezen voor Kernie’s Kinderfeestje. Dit arrangement is inclusief toegang tot het attractiepark en onbeperkt frietjes, ijs en drankjes. Je kunt ook gaan bowlen en springen, klimmen en klauteren in de speelhallen bij Kalkar. De bowling-party kost slechts €9,50 per persoon.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *