zo. okt 20th, 2019

Zeehondencrèche Pieterburen korting

Zeehondencrèche Pieterburen, een dagje samen genieten met je kind
Liefde voor zeehonden
Smelt jouw hart ook als je op foto’s die prachtige ogen van zeehonden ziet? Liefde voor zeehonden proef en ervaar je als je in Pieterburen een bezoek brengt aan de zeehondencrèche. Helemaal hoog in het uiterste noorden van Nederland, vlak bij de Waddenzee, vind je dit opvangcentrum voor zeehonden. Inmiddels is het geen crèche meer voor alleen verwaarloosde jonge zeehonden, maar is het een opvangcentrum geworden voor zeehonden die ziek zijn en tijdelijk extra verzorging verdienen. Als je een dierenliefhebber bent, zul je onder de indruk zijn van de liefde en inzet die de verzorgers en onderzoekers tonen in hun werk waar jullie bovenop mogen staan. En dat maakt een dagje naar dit zeehondenopvangcentrum zo speciaal. Je beleeft alles van nabij.

Er is van alles te beleven
Jullie kunnen in zeehondenopvangcentrum Pieterburen je hart ophalen aan allerlei verschillende activiteiten. Die zijn weer onderverdeeld over drie belangrijke peilers van de zeehondenopvang, namelijk:
Seals
Hier wordt alles uitgelegd en verteld over het wel en wee van de zeehondenopvang. je ziet hoe het in de jaren ’70 vol liefde en toewijding is opgericht door Lenie t Hart. En hoe het zich ontwikkeld heeft van een kleine zeehondencrèche tot het uitgebreide zeehondencentrum van nu.
Sea
Hier leer je alles over de Waddenzee en de dieren die daar leven. Maar ook over de gevaren voor de dieren en hoe het zit met de plastic soep.
Science
Hier leer je alles over het onderzoek dat gedaan wordt naar de beste opvang en verzorging voor zeehonden.
Zeehonden van dichtbij zien en meemaken
Het allerleukste blijft natuurlijk dat je de zeehonden van zo dichtbij kan zien. Je kind kan zich urenlang liggend op de buik voor één van de ramen vergapen. Kaartjes voor dit mooie zeehondencentrum zijn op verschillende manieren met korting verkrijgbaar. Kijk daarvoor op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *