Pretparken Zuid-Holland

Van plan om naar een pretpark te gaan in Zuid-Holland? Hou je van pretparken, dan kom je in de provincie Zuid-Holland wel aan je trekken. Wat denk je van Drievliet? Een fantastische pretpark voor jong en oud. Of Duinrell, ook geweldig om een dag door te brengen. Als je overnacht bij Duinrell, kun je misschien beide parken wel bezoeken.

Leuke pretparken in Zuid-Holland.

Pretparken Zuid-Holland
(Bron: https://www.duinrell.nl/)

Wat is er te doen in Drievliet?

Leuk aan Drievliet is dat zowel jong als oud hier aan zijn trekken komt. Heb je een gezin met kinderen in verschillende leeftijden, dan is dat fijn. Kleine kinderen genieten van shows, van de draaimolen en misschien vooral ook wel van de gewone speeltuin. Neem je ook pubers mee, dan is er ook nog wel wat spanning nodig. Die vinden ze zeker bij Drievliet. Kijk dan bij de attracties die vermeld staan onder het kopje thrills.

Wat is er te doen in Duinrell?

Het prettige aan Duinrell is dat je hier ook kunt overnachten. Een dagje Duinrell is voor het mooi te kort. Zeker wanneer je ook nog een paar uur naar het Tikibad wilt. Qua attracties kom je in een dag niet klaar in Duinrell. Er zijn er ongeveer 40. Ook hier zijn de activiteiten onderverdeeld in verschillende categorieën.

Zo zijn er rustige attracties die vooral geschikt zijn voor jonge kinderen, er is van alles te doen voor de hele familie en voor de echte waaghalzen valt er ook meer dan genoeg te beleven.

Duinrell en Drievliet combineren?

Soms is het ook mogelijk om de verschillende pretparken in Zuid-Holland te combineren en dan een leuke korting te gebruiken. Kijk of er speciale acties zijn. Zeker wanneer je ook nog een overnachting in Duinrell boekt, kunnen de kortingen soms leuk oplopen. Vind je 2 pretparken en dan ook nog het tikibad allemaal direct achter elkaar teveel van het goede, dan zou je ook een weekje naar Zuid-Holland kunnen gaan.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.