Efteling de populairste dagattractie
Efteling de populairste dagattractie

Efteling de populairste dagattractie

Efteling is de populairste dagattractie van Nederland. Voor een klein land als Nederland hebben wij vrij veel pretparken. Er zijn ook pretparken die al decennia lang ontzettend populair zijn bij zowel jong als oud. Eén van de oudste Nederlandse pretparken die ons land kent is de Efteling. De Efteling opende zijn deuren in de vorige eeuw, in 1933 om precies te zijn. Wat begon als een groot sportpark in Kaatsheuvel, met onder andere een wandelpark en een voetbalveld, is inmiddels uitgegroeid tot de populairste dagattractie van Nederland.

Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

  • Het grootste en leukste attractiepark van NL

  • Vele bijzondere attracties

  • Verschillende shows

  • Tal van bijzondere overnachtingen


  • Bekijk hier de prijzen >>

Populaire attracties in de Efteling.

Populaire Efteling attracties
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/attracties

De populariteit van de Efteling is niet enkel tot ons eigen land beperkt maar is wereldwijd een groot succes. Jaarlijks komen er naast veel Belgische en Duitse bezoekers ook veel andere internationale bezoekers.

Zelfs celebrities uit Hollywood bezoeken de Efteling. Onlangs was de ‘Real housewives of Beverly Hills’ ster Yolanda Hadid (van Nederlandse kom af) te zien in het park samen met haar kinderen en wereldwijde topmodellen Anwar Hadid, Bella Hadid en Gigi Hadid. Oh, en ze hadden ook nog eens hun grote vriendin Kendall Jenner mee, het half zusje van Kim Kardashian.

Wat maakt de Efteling zo populair?

Wat dit park zo populair maakt en waarom het voor zowel jong als oud interessant is, zijn veel verschillende dingen. Het is een pretpark waar je weer even kind kunt zijn, je zorgen kunt vergeten en kunt genieten van al het magische om je heen. Van de beeldschone natuur in het pretpark tot de magie in het sprookjesbos. Van de vele verschillende attracties tot het heerlijke eten in de vele verschillende restaurants. Het is echt de plek voor een perfect dagje uit.

Vervelen zul je in de Efteling nooit doen. Met meer dan 30 attracties zal de dag zo aan je voorbij vliegen. En laten we eerlijk zijn, sommige attracties zijn zo leuk, daar wil je toch ook vaker dan één keer in? Van zweven in de droomvlucht tot het avontuur opzoeken in de Baron 1898 en van de spannende rit in de Vliegende Hollander tot het wandelen in het magische Sprookjesbos.

Wij begrijpen wel waarom de Efteling al jaren de populairste dagattractie van Nederland is!

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle attracties

  1. Ik vind het een supergezellig kinderpark. Ook voor mama en papa's, en opa's en oma's, valt er veel met de…

  2. Echt cool Zelfs toen ik er heen ging had ik Eddie de clown shirt dinner

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.