Dit weekend naar de Efteling
Dit weekend naar de Efteling

Dit weekend naar de Efteling?

De Efteling is het populairste pretpark van Nederland en absoluut ook één van de knapste parken van Europa. Gelegen in Kaatsheuvel mikt het park voornamelijk op een jong publiek en zet het een geslaagde sprookjessfeer neer. Met meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar kan gezegd worden dat het pretpark sinds zijn opening in 1952 een grandioos succes is. Vandaag de dag is de Efteling een veelzijdig en leuk park waar je op zijn minst een paar dagen voor nodig hebt om ten volle de sfeer op te snuiven.

Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

  • Het grootste en leukste attractiepark van NL

  • Vele bijzondere attracties

  • Verschillende shows

  • Tal van bijzondere overnachtingen


  • Bekijk hier de prijzen >>

Een weekendje weg bij de Efteling? Dit weekend?

Weekend Efteling
Bron: https://www.efteling.com/nl/overnachten

De Efteling zelf biedt heel wat opties aan wat het verblijf betreft voor een weekendje weg. Om deze even op een rijtje te zetten:

  • Vakantiepark
  • Bungalows
  • Hotel
  • Appartementen

Dergelijke arrangementen zijn inclusief verblijf, de entree tot het park en vaak ook nog ontbijt. Deze kan je zowel ver van te voren boeken of lekker last minute. Ben je meer het spontane, impulsieve type? Dan vind je op de website van de Efteling het knopje “Last minutes” terug. Het is het zeker waard om af en toe in de gaten te houden: als er veel lege kamers zijn scheelt dat al een flinke slok op de borrel wat het financiële betreft.

Alternatieven – makkelijk te bereiken

Is een weekendje weg naar de Efteling toch nog net iets te duur in één van de accommodaties van het park zelf? Dan vind je in de buurt van het park toch nog heel wat opties terug. In bijvoorbeeld Kaatsheuvel zelf als in het nabij gelegen Tilburg zijn er tal van overnachtingen te boeken. Het park is vanuit deze locaties vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Om de kosten van de tickets wat te drukken koop je ze best online, ga je met een hele groep of kies je voor een abonnement als je van plan bent om terug te keren binnen het jaar. Het nodige opzoekwerk gedaan? Dan ben je helemaal klaar voor jouw weekendje Efteling.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel nuttig? Deel dit dan op social media, zo kunnen wij het artikel nog beter maken.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties