Meivakantie Efteling
Meivakantie Efteling

In de meivakantie naar de Efteling?

In de meivakantie naar de Efteling? De kinderen op een leuke manier verrassen. Als je van avontuur houdt en jouw kinderen tijdens de meivakantie een keer op een leuke manier wilt verrassen, dan is een bezoek aan de Efteling een echte aanrader. Het pretpark de Efteling is een uniek attractiepark. Niet voor niets staat de Efteling bekend als het meest bezochte en qua attracties omvangrijkste avonturenpark van Nederland, Luxemburg en België. Redenen genoeg om dit onvergetelijke speelparadijs voor jong en oud een keer in de meivakantie te bezoeken. Want in de Efteling verveel je je geen moment!

Efteling

Bekijk hier alle informatie >>

  • Het grootste en leukste attractiepark van NL

  • Vele bijzondere attracties

  • Verschillende shows

  • Tal van bijzondere overnachtingen


  • Bekijk hier de prijzen >>

Wat te doen in de meivakantie in de Efteling?

In de meivakantie naar de Efteling
Bron: https://www.efteling.com/nl/overnachten/aanbiedingen

Topattracties die in de Efteling te vinden zijn:
Een van de grootste attracties van de Efteling, dat geopend werd in 1952, is het befaamde en betoverende Sprookjesbos. Dit bos ging meteen open, als eerste attractie.

Langnek in het pretpark

Veel ouderen kennen nog wel de beroemde reus Langnek, die nog steeds in het park te vinden is. Tot de vele topattracties van de Efteling behoort zeker de dubbele race-achtbaan Joris en de Draak, gemaakt van hout. Met razende snelheid race je een traject af dat je niet snel meer zult vergeten. Wie eenmaal in Joris en de Draak heeft gezeten, kan geen genoeg krijgen en wil telkens weer de race van zijn of haar leven maken!

De echte waaghalzen moeten zeker een spannende rit maken met de angstaanjagende, supergave Baron 1898. Deze attractie laat je met 90 kilometer per uur een goudmijn invallen en laat je enkele keren gewichtsloos voelen. Spannend is verder de magische, geheimzinnig reis die je met jouw kinderen en/of partner kunt maken door de ruimtes van de Symbolica, het verrassende en spannende Paleis der Fantasie!

Ook is er nog de Piraña:

En ook dit is er in de Efteling nog te doen…

Vergeet ook niet om in de Droomvlucht te gaan, samen met Jokie en Jet het Carnaval Festival te beleven en de Raveleijn Parkshow te bewonderen. Voor de allerkleinsten zijn er ook tal van attracties en diverse speeltuinen. Kortom: voor de hele familie is de Efteling een belevenis om nooit meer te vergeten!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke attracties

Share the joy

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties

Laatste reacties