Wie gek is op boten, water en avontuur zal ontzettend veel plezier beleven in de Piranha van de Efteling. Deze supertoffe attractie is geschikt voor het hele gezin en zorgt altijd voor veel hilariteit. De onverwachtse wendingen, het opspattende water en de tollende boot staan garant voor spanning en sensatie.

Bekijk hier de attractie >>

Meer:

Voor wie is de Piranha geschikt?

Leuk aan deze attractie is dat jong en oud ervan kunnen genieten. Zonder peddels ga je de rivier over, waar de stroom de route bepaalt. Uiteraard is het een leuke uitdaging om droog bij de finish te komen. Vóór het betreden van de boten dient er aandacht gegeven te worden aan het volgende:

  • Kinderen kleiner dan 1.00 meter op schoot
  • Kinderen kleiner dan 1.20 meter onder begeleiding
  • Niet geschikt voor zwangeren en baby’s
  • Kinderen kleiner dan 1.00 meter

De wildwaterbaan is uiteraard geschikt voor het hele gezin. Echter kunnen de boten soms aardig schommelen. Om te voorkomen dat hele kleine kinderen gaan staan en omvallen, moeten zij op schoot bij een volwassene. (Bekijk alle correcte informatie op de website van de Efteling)

Kinderen kleiner dan 1.20 meter.

Kinderen kunnen soms een attractie van buitenaf nog niet goed overzien. Uit enthousiasme rennen zij er heen en sluiten aan in de wachtrij. Kinderen onder de 1.20 meter mogen alleen in de Piranha onder begeleiding van een volwassene. Het is een attractie met water en nog niet ieder kind onder de 1.20 meter is in het bezit van een zwemdiploma. (Bekijk alle correcte informatie op de website van de Efteling)

Niet geschikt voor zwangeren en baby’s.

Voor de veiligheid van deze groep adviseert de Efteling niet in de boten te stappen. De rivier is soms behoorlijk wild en voert je mee langs watervallen, totempalen en rotsen. Door de stroming kan de boot zo nu en dan in contact komen met de rotsen. Een mooie service is de babyswitch. Ouders kunnen om de beurt in de Piranha en hoeven niet twee keer in de wachtrij te staan.

(Bekijk alle correcte informatie op de website van de Efteling)

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Bekijk alle artikelen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Redactie

Alle informatie over pretparken in het binnenland en buitenland.

Alle attracties